Ще 25 травня про початок ремонту об'їзної навколо Вінниці повідомили у Службі автомобільних доріг Вінниччини. На даний час на об'їзній дорозі навколо обласного центру завершені майже всі роботи з ремонту цього шляху. А нещодавно внесені зміни в організацію руху транспорту зі сторони Хмельницького на об'їзну Вінниці.

- З 25 травня на автомобільній дорозі М-12 «Стрий – Тернопіль – Кіровоград – Знам’янка» (км 378 – 386) «Об’їзна м. Вінниці», розпочався перший етап робіт з поточного середнього ремонту, - повідомив навесні начальник Служби автомобільних доріг у Вінницькій області Ігор Корольчук.

В зв’язку з цим в схему організації дорожнього руху на ділянках виконання робіт були внесені оперативні зміни такі, як обмеження руху по окремих смугах, організація руху по смузі зустрічного руху, зниження швидкісного режиму. Усі зміни у дорожньому русі на ділянках проведення робіт були позначені відповідними технічними засобами організації безпеки дорожнього руху, - повідомив сайт компанії.

Ремонт виконано від Хмельницького шосе до мосту на Київському шосе. Загалом це 8 кілометрів.

До уваги водіїв! Внесені зміни в організацію руху транспорту перехресті біля "Метро"

Днями, 12 жовтня, на перехресті біля гіпермаркету Метро у Вінниці після ремонту абсолютно по-новому організовано рух транспорту із сторони Хмельницького на відремонтовану об'їзну Вінниці. Зокрема дозволено поворот наліво безпосередньо на об'їзну на спеціальну зелену "стрілку", яка синхронізована із рештою сигналів світлофорного комплексу. Ця новинка дозволить розвантажити сусуднє "гаряче" перехрестя біля Західного автовокзалу, де на державну трасу мають змогу виїздити з пасажирами приміські автобуси і цим створюють затори та аварійні ситуації саме в місці повороту транзитного транспорту на об'їзну.

І варто зазначити, що поки що це болюче питання не врегульовано.

Варто нагадати, що згідно з тендером з порталу закупівель Prozorro, поточний середній ремонт автомобільної дороги М-12 Стрий — Тернопіль — Кіровоград — Знам’янка км 378+000 - км 386+000 в межах Вінницької області, виконувала компанія ПАТ Хмельницьке ШБУ-56. Вартість робіт 110 256 600 гривень.



Переглядів: 8698
Поширень: 0