Як розповів керівник Служби автомобільних доріг у Вінницькій області Ігор Корольчук працівники Служби вночі та вдень розчищають дороги Вінниччини від снігу.

«Станом на 19 грудня повністю забезпечено проїзд транспорту по дорогах області. Виникли проблеми наприкінці дня 18 грудня. Нами було обмежено частково рух по трасі М-12. Але о 3 годині ночі 19.12.17 рух транспорту відновився. Приблизно з 22:00-23:00 години був перекритий рух транспорту по трасі М-21 від кордону Житомирської області до села Марківка, та незабаром рух повністю відновлено», - розповів посадовець.

Також, керівник служби зазначив, що для чищення доріг задіяли 186 одиниць техніки та близько 260 робітників. Станом на 9 ранку було використано майже 4,5 тисячі тон піско-соляної суміші. Зрештою, з негодою впорались, але залишається ще багато роботи для того, щоб привести дороги до належного стану.

На разі вінницькі дорожники забезпечені повністю забезпечені піско-соляною суміщу для обробки доріг, а також необхідними паливно-мастильними матеріалами для того, щоб техніка могла працювати безперервно в разі необхідності. Окрім того, є окремий резерв на 10 днів, який дозволить ліквідовувати наслідки негоди в області.

Також він відмітив, що працівники Служби автомобільних доріг працюють в цілодобовому режимі. Окремо Ігор Корольчук висловив вдячність правникам служби, особливо тим, які працюють з машинним механізмом на лінії і які майже добу не лягали спати і не були вдома.

Важливо, що Служба автомобільних доріг України піклується про водіїв, які, в зв’язку зі складними погодними умовами, потрапили у снігову пастку, або застряли в дорозі. З цією метою у Вінницькій області цілодобово працює гаряча лінія (0432) 67-01-92.



Переглядів: 1966
Поширень: 0