За 4 дні вінничани святкуватимуть Новий рік. Що вдягнути, аби викликати прихильність покровителя 2018-го – Жовтої Собаки? Якими стравами придобрити новорічний символ? Як прикрасити ялинку? І що дарувати? Астролог Марія Левченко розповіла Вінниця.info особливості прийдешнього року.

Собака символізує вірність, відданість, чесність і мудрість. 2018 рік буде різним, але одне можна сказати напевно - він стане позитивним для людства, в цілому. Рік Жовтої Земляної Собаки обіцяє бути стабільним, спокійним і мирним.

«Собака це самий дружелюбний знак Зодіаку. Ніколи в роки Собаки не починалися великі війни, повстання, революції, державні перевороти. Завжди різко зростала народжуваність, кількість шлюбів. Це земляна собака, а земля – символ материнства. Рік наступить під символом богині кохання – Венери. Це прогнозує щасливі шлюби та любов», - говорить астролог.

Як прикрасити ялинку і привернути достаток

За словами пані Марії, краще, аби ялинка була «живою», а не штучною. На гілочки обов’язково почепити прикраси жовтих відтінків, можна мандаринки, цукерки, печиво, бублики.

Аби в домі велися гроші, купюру великого номіналу потрібно поставити під жовту святкову скатертину. Таку ж розмістити на ялинці.

У новорічну ніч на стіл ставлять те, що полюбляє Собака – багато м’яса, реберця, фрукти і овочі жовтого кольору.

Астролог радить вдягатися у речі жовтого кольору та його відтінків – коричневого помаранчевого… від червоних суконь та сорочок краще відмовитися.

Що подарувати?

Марія Левченко говорить, що Собака любить смачно поїсти, тому хорошим подарунком стане посуд. Не варто забувати про ремінець – чоловікам можна презентувати стильний ремінь. У Собаки є ошийник, тому жінкам можна поставити під ялинку намиста або кольє.

Собака зажди шукає м’якеньку підстілку – тому даруємо пледи, ковдри, подушки, теплі рукавички, шарфи і шапочки.

«Хоча Собака і дружелюбний Знак, але деякі екстрасенси віщують нам розкол в країні. Одні говорять, що Європа розділить Україну на шматочки. Інші пророкують завершення війни і повернення Донбасу, та, на жаль, не Криму.

Треба пам’ятати, як Новий рік зустрінеш,так його і проведеш. 2018-й прийде до нас під сузір’ям Близнюків, а вони гарантують гарний настрій і веселощі. Головне, вірити у краще, і воно здійсниться», - запевняє Марія Левченко.



Переглядів: 2722
Поширень: 0