Цими вихідними у Вінниці очікується погіршення погодних умов. 17 та 18 березня синоптики прогнозують сильний дощ та мокрий сніг – комунальні служби міста працюватимуть у посиленому режимі.

За даними Укргідрометцентру, внаслідок впливу двох активних південно-західних циклонів в Україні протягом двох днів очікуються складні погодні умови. У суботу, 17 березня у Вінниці йтиме сильний дощ та мокрий сніг, місцями буде ожеледь. Очікується сильний снігопад до 10 см, а також поривчастий вітер 15-22 м/с. У неділю, 18 березня, синоптики прогнозують продовження опадів, в результаті намете до 25 см снігу.

«Зазвичай на вихідні на дорогах менше автомобілів, і це полегшує нам роботу. До погіршення погодних умов ми готові. Наша служба працюватиме цілодобово – розчищатимемо дороги та посипатимемо протиожеледними засобами», - зазначив керівник комунального підприємства «Вінницьке шляхове управління» Володимир Чорновол.

Як повідомив директор департаменту житлового господарства Роман Фурман, працівники ЖЕКів працюватимуть також у посиленому режимі.

Міські комунальні служби просять вінничан без потреби не виїжджати на вулиці міста, та не паркувати автомобілі на проїжджій частині, аби не ускладнювати роботу прибиральної техніки.



Переглядів: 2308
Поширень: 0