15 квітня на міський цвинтар, що села Лука-Мелешківська, буде організовано безкоштовний проїзд. Цього дня з 7:00 до 17:00 від площі Перемоги до кладовища в напрямку Тиврівського шосе курсуватимуть автобуси, проїзд в яких буде безкоштовний.

Традиційно, у наступну після Великодня міська влада Вінниці організовує безкоштовні перевезення городян до кладовища біля села Лука-Мелешківська та у зворотному напрямку. Транспорт відправлятиметься з площі Перемоги, а в зворотному напрямку – від АЗС по Тиврівському шосе.

Людям, які 15 квітня планують їхати на кладовище власним автомобілем, потрібно звернути увагу на те, що у поминальну неділю на час експрес-перевезень рух приватного транспорту по вулицях Замостянська, Д.Нечая, Тиврівському шосе (від просп. Коцюбинського до перехрестя Тиврівського шосе з об’їзною дорогою) буде обмежено.

Під’їзд на приватному автотранспорті до міського кладовища (с. Лука-Мелешківська) буде можливий через об’їзну дорогу з Немирівського шосе. Паркування приватного автотранспорту в районі Тиврівського шосе повинно здійснюватися за всіма вимогами Правил дорожнього руху з обох сторін об’їзної дороги та Тиврівського шосе.



Переглядів: 2796
Поширень: 0