У 2017 році працівники поліції виявили в 1,7 рази більше правопорушень, ніж у 2016. Найбільше адміністративних проступків задокументували територіальні підрозділи Департаменту патрульної поліції, що становить 47% від загальної кількості складених.

Загальна кількість винесених постанов про накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу працівниками Управління патрульної поліції у Вінницькій області у 2017 році становить 28 406 на суму 8 003 517 гривень. З них добровільно сплачено на суму 5 652 560 гривень, що становить 70,5% питомої ваги стягнених штрафів від накладених.

Шановні громадяни, доводимо до вашого відома!

В разі винесення відносно вас працівниками патрульної поліції постанови у справі про адміністративне правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху ви зобов’язані сплатити штраф, розмір якого передбачений у постанові, протягом 15 днів з моменту отримання копії постанови за порушення ПДР.

При сплаті штрафу в призначенні платежу обов’язково маєте вказати серію та номер постанови для автоматичної фіксації сплати штрафу. В разі несплати в зазначений термін постанову направлять до державної виконавчої служби з метою примусового виконання стягнення. При цьому розмір штрафу подвоюється.

Реквізити для сплати штрафу за порушення ПДР, зафіксованих на території Вінницької області, наводимо на фото нижче.

В патрульній поліції Вінницької області розповіли про порядок сплати штрафів



Переглядів: 2373
Поширень: 0