Аби зменшити навантаження на лікарів та прийняти всіх пацієнтів поліклініка Подільського центру онкології працюватиме у дві зміни: з 08:00 до 20:00 години. Департаментом охорони здоров’я Вінницької ОДА було видано відповідний наказ по запровадженню системи «Поліклініка без черг», яка передбачає управління потоком пацієнтів та автоматизації в лікувальних закладах. Систему відрізняє простота впровадження та легкість сприйняття лікарями. Вона суттєво розвантажує реєстратуру, підвищує лояльність пацієнтів, здійснює моніторинг і керує пацієнтопотоком.

- Наказ розіслали в усі районні та міські лікарні, - повідомила директор Департаменту охорони здоров’я Вінницької ОДА Людмила Грабович. – У першій половині дня центр онкології прийматиме пацієнтів, які приїхали за направленням з районів, а в другій половині дня мешканців Вінниці. Це дасть змогу чітко спланувати графік роботи медикам, а мешканцям із сіл та райцентрів допоможе вирішити проблему з доїздом.

Також Людмила Грабович наголосила на тому, що пацієнти, яких направлятимуть з районів повинні мати на руках всі необхідні обстеження аби одразу отримати консультацію фахівця центру не затягуючи час консультації.

- На такий режим роботи найближчим часом плануємо перевести Вінницький обласний ендокринологічний центр, лікарню імені Пирогова та дитячу обласну лікарню,-  сказала Людмила Грабович.



Переглядів: 2125
Поширень: 0