З 9 червня 2018 року розпочне курсувати пасажирський поїзд № 213/214 сполученням Суми – Одеса. Про це повідомив в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов на своїй сторінці у Facebook.

«Відсьогодні в продажу квитки на довгоочікуваний поїзд сполученням «Суми - Одеса». Курсуватиме він з 9 червня! З’єднає обласний центр Суми із Вінницею та Одесою. І забезпечить перевезення пасажирів зі станції Білопілля, Ворожба, Путівль, Конотоп, Бахмач, Ніжин, Бровари до узбережжя Чорного моря», - розповів Євген Кравцов у Facebook.

Раніше Суми мали сполучення з Одесою лише групою причіпних вагонів. Тепер понад 700 тисяч людей із Сумщини, Чернігівщини, Київщини – отримали пряме сполучення з Одесою.

Цей поїзд вирушатиме з Сум по непарних датах о 18:48, прибуватиме до Одеси о 10:13. Станом на цей момент на перший рейс 9 червня в продажу ще близько 40 купейних і майже 50 плацкартних місць. Така сама кількість місць і на перший рейс цього поїзда з Одеси на 10 червня. Зворотно з Одеси він вирушатиме по парних датах о 14:19, прибуватиме до Сум о 06:13.



Переглядів: 2157
Поширень: 0