27 травня Анатолій Ворона, заступник міського голови на нараді з керівниками ВНЗ повідомив, що від кожного навчального закладу потрібно по 10 студентів, які змогли б чергувати протягом тижня з 11-ї до 16-ї години. "Але це обов`язково повинні бути добровольці, інакше нічого з того не вийде", - додав він.

Разом із студентами патрулювати пляжі будуть і медики. Маршрути чергування міліціонерів патрульно-постової служби теж змістять ближче до пляжів. Їх молодь з "Патруля" буде викликати, коли не зможуть самотужки вгамувати надто буйних відпочиваючих.

- Міліціонерів не вистачить, щоб слідкувати за порядком на пляжах, тож сподіваємось, що молоді люди з "Пляжного патруля" будуть давати приклад відпочиваючим, робитимуть зауваження, коли хтось заважатиме своєю поведінкою іншим, - каже Руслан Анфілов, начальник відділу у справах сім`ї, молоді та туризму міської ради. - Дуже важливо, щоб були представлені всі ВНЗ Вінниці, аби довести, що це дійсно необхідно вінничанам, а студенти дійсно піклуються про своє місто.   

"Пляжний патруль" з"явився у Вінниці минулого року. Це ініціатива студентської ради при міському голові.


Переглядів: 3045
Поширень: 0