З метою запобігання дитячого дорожньо-транспортного травматизму, активного залучення дітей і юнацтва до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, правил безпечної поведінки на вулицях міст, заміських дорогах, у сільській місцевості та у транспорті, прищеплення підліткам поваги до професії правоохоронця, формування у них позитивного іміджу інспектора ДАІ, а також з нагоди відзначення Дня міліції.

У день професійного свята правоохоронців (20 грудня 2010 року) працівники Державтоінспекції у регіонах області відзначать авторів кращих робіт дипломами та цінними подарунками.

19 грудня 2010 року у адміністративному приміщенні Управління ДАІ УМВС у Вінницькій області (м. Вінниця, вул. Ботанічна, 23) урочисто відкриється галерея кращих творчих робіт під назвою: «Державтоінспектор очима дітей». Галерея працюватиме до 20.01.2011 року. Упродовж періоду її роботи Державтоінспекція Вінниччини проводитиме Дні відкритих дверей для дітей.

Переможці обласного конкурсу «Державтоінспектор, діти та інші учасники дорожнього руху» будуть запрошені до УДАІ УМВС на Новорічне свято, під час якого буде здійснено нагородження дипломами та цінними подарунками.

Правила та умови конкурсу визначені у затвердженому УДАІ УМВС та Управління освіти і науки у Вінницькій області Положенні, яке додається.


Переглядів: 4416
Поширень: 0