В Українi потеплiшає в зв\'язку з тим, що найближчої доби холодна повiтряна маса поступово пiде на схiд, а з Захiдної Європи перемiститься тепла.

Як повiдомив Укргiдрометцентр, у захiдних, пiвнiчних та Вiнницькiй областях опади у виглядi мокрого снiгу i дощу, мiсцями налипання мокрого снiгу, ожеледь, удень у Карпатах мiсцями сильнi опади, на рештi територiї без iстотних опадiв.

На дорогах, окрiм пiвдня та сходу, мiсцями ожеледиця.

Вiтер пiвденно-захiдний, захiдний, 7-12 м/с, у захiдних областях мiсцями пориви 15-20 м/с, на високогiр\'ї Карпат 25-30 м/с.

Температура у схiдних областях вночi 5-10 морозу, удень вiд 2 морозу до 3 тепла. На Закарпаттi у пiвденнiй частинi вночi вiд 2 морозу до 4 тепла, удень +4-10, у Криму до +13. На рештi територiї вночi 0-5 морозу, вдень +1-6 тепла.

У середу в захiдних та пiвнiчних областях Українi мокрий снiг iз дощем, удень у Карпатському регiонi сильнi опади; мiсцями налипання мокрого снiгу, слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця. На рештi територiї без iстотних опадiв, лише у центральних та Харкiвськiй областi невеликi опади.

Вночi, вранцi в Українi, окрiм заходу, мiсцями туман.

Вiтер переважно пiвденний, 5-10 м/с, у захiдних областях мiсцями пориви 15-20 м/с (на високогiр\'ї Карпат 25-30 м/с, хуртовина).

Температура вночi вiд 4 тепла до 1 морозу, в схiдних областях до 4 морозу, на Закарпаттi та узбережжi морiв +4-9. Удень +2-7, на Закарпаттi та у пiвденнiй частинi +6-11, у Криму та на пiвднi Одеської областi +12-16, у Карпатах вночi та вдень близько нуля градусiв за Цельсiєм.


Переглядів: 3169
Поширень: 0