Для підтримки та допомоги вінницьким підприємцям у пошуку ділових партнерів, залученні інвестицій та реалізації задумів Вінницька міська рада створює базу підприємств Вінниці.

На офіційному сайті Вінницької міської ради у розділі «Вінниця інвестиційна» будь-яке підприємство міста може безкоштовно розмістити про себе інформацію, презентуючи свої реалізовані проекти, або ж проекти, які б воно хотіло запропонувати інвесторам. Інформація може містити посилання на офіційний сайт підприємства і бути своєрідною рекламою для потенційних інвесторів. Окрім цього підприємства, які зареєстровані в базі, зможуть отримувати запрошення на участь в інвестиційних ярмарках, входити до складу делегацій у зустрічах з партнерами по спільних бізнесових інтересах.

Дану веб-сторінку створено для розширення можливостей продуктивної співпраці між владою та бізнесом міста, пошуку стратегічних інвесторів, координації роботи по залученню коштів для бізнесу та розвитку інфраструктури Вінниці. Місцеві підприємці зможуть використовувати її для популяризації своїх проектів та можливостей.

Крім інвестиційних проектів на даній сторінці підприємці та інвестори зможуть ознайомитись з державним законодавством у інвестиційній діяльності та місцевими законодавчими актами, наявними земельними ділянками, які продаються, комунальними приміщеннями та земельними ділянками, які здаються в оренду.

Більш детальну інформацію можна отримати в управлінні економіки та інвестицій міської ради, каб. 233, 212, тел. 59-51-78, 59-52-06.


Переглядів: 4247
Поширень: 0