Ініціатором його проведення виступило управління розвитку споживчого ринку та послуг міської ради спільно із Асоціацією фермерів Вінниччини.

Зазвичай напередодні новорічних та різдвяних свят ціни на продукти харчування на ринках та в магазинах зростають приблизно на 20%. Тому в мерії було прийнято рішення організувати ярмарок, де свою продукцію будуть реалізовувати безпосередньо виробники, а відтак, і ціни будуть нижчі.

Ярмарок розгорнеться на площі перед Центральним ринком, на місці автомобільної стоянки. Там зможуть розташуватись близько 30 великогабаритних транспортних одиниць. Враховуючи те, що перед святами найбільше дорожчає м\'ясо та курятина, на ярмарку буде широко представлений саме цей вид продукції, а також овочі, крупи, молочні вироби та інше.

«Як на нашу думку, напередодні свят відбувається штучне підвищення цін на продукти харчування. Тому ми з допомогою цього ярмарку намагаємось якщо не стримати їх зростання, то, принаймні, дати можливість городянам придбати продукцію за нижчою ціною, - говорить начальник управління розвитку споживчого ринку та послуг міської ради Сергій Кудлаєнко. - Учасників ярмарку буде визначати безпосередньо Асоціація фермерів Вінниччини».


Переглядів: 3548
Поширень: 0