Спочатку підприємство працювало лише у напрямку ліквідації будь-яких аварійних ситуацій, які виникали у житловому секторі. Значною мірою - у вихідні та святкові дні, або ж у нічний час, тобто тоді, коли не було можливості повідомити про аварію в той чи інший ЖЕК. Починаючи із 2009 року, розпочався активний процес щодо підсилення бази підприємства та освоєння нових напрямків діяльності, які б дозволили надавати мешканцям обласного центру якісні послуги за прийнятною ціною. На сьогоднішній день «АДС» має ліцензії та дозволи на проведення робіт по обрізці дерев, ремонтно-будівельних робіт, перевірки димо-вентиляційних каналів тощо.

Як повідомив директор департаменту житлового господарства Вінницької міської ради Сергій Кушнір, на відміну від інших приватних структур, роботи, які виконуються працівниками «АДС», - значно якісніші та дешевші. «Аварійно-диспетчерська служба» є комунальним підприємством, отже підконтрольним, тому тепер у нас з\'явилась можливість впливати на якість проведення робіт будь-якого напрямку, - говорить Сергій Кушнір. - Оскільки основними замовниками послуг є бюджетні та комунальні підприємства, вартість робіт, які виконуються підприємством на приватні замовлення, є мінімальною, тобто такою, яка покривала б витрати та приносила незначний прибуток на утримання та обслуговування техніки, яка працює».

На сьогоднішній день «Аварійно-диспетчерська служба» виконує повний обсяг робіт по ремонту покрівель багатоповерхівок, ремонту під\'їздів, квартир та ремонтні роботи комунальних приміщень, гідро-промивку систем опалення та інше. Крім того, працівники підприємства виконують роботи по ремонту інженерних мереж - заміна електрики, сантехніки тощо. Також підприємство надає широкий спектр послуг спецтранспортом - автопідйомник, екскаватор, асенізаційна машина та інше.

За словами Сергія Кушніра, сьогодні відповідні фахівці підприємства освоюють «ноу-хау» - зварювальні роботи, які здійснюються плазмовим зварювальним апаратом. «Цей апарат дозволяє проводити зварювальні роботи без відключення водопостачання там, де є така можливість, де з\'явились незначні витоки, - говорить директор департаменту житлового господарства. - Крім того, за допомогою цього апарату можна зварювати кольорові метали, що було неможливо здійснювати звичайним апаратом».

У найближчій перспективі - розвиток авторемонтної бази для ремонту комунального транспорту та формування потужного підприємства, яке б могло не лише займатися ліквідацією аварійних ситуацій, а і надавати послуги з будівельних робіт.

Звернутися до «Аварійно-диспетчерської служби» вінничани мають змогу цілодобово за телефоном 43-32-65.


Переглядів: 11143
Поширень: 0