Геннадій Москаль: «Єдина формула, щоб перемогти на виборах 2012 року – це об’єднатися проти існуючої влади, проти репресій, проти адмінресурсу».

11 лютого Вінниччину відвідав перший заступник голови постійного комітету Верховної Ради по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю, член партії «Фронт Змін» Геннадій Москаль. В рамках візиту народний депутат спілкувався з журналістами, а також зустрічався з представниками громадських організацій ветеранів УМВС та військових пенсіонерів і активом партії.

«Наш девіз – жодного голосу за партію влади чи її союзників», – закликав у розмові з прихильниками й членами партії Геннадій Москаль, - «Сьогодні слід відкрити очі людям, показати правду. Адже влада нас обкрадає і водночас у вічі каже, що жити стало краще. Залишається лише спитати: для кого?»

Народний депутат вважає, що 28 жовтня український народ може покласти край існуючому режиму демократичним шляхом, та для цього слід прийти на вибори. «Політична байдужість може дорого нам коштувати» - зазначив Геннадій Геннадійович.


Переглядів: 4129
Поширень: 0