У вказаному виданні розміщено інтерв’ю Наталії Солейко, в якому говориться: «На моїй посаді голови комісії (прим. – Вінницької обласної ради) я всіма силами намагаюсь реалізувати вказані принципи. … у минулому році за моїм зверненням, наприклад, було виділено кошти на спорудження сучасного стадіону для 34-ї та 35-ї шкіл зі штучним покриттям, вуличними тренажерами і знаряддям».

Ця інформація не відповідає дійсності, оскільки стадіон був споруджений в 70-роки, а на його реконструкцію, яка дійсно відбулась минулого року, не було витрачено жодних коштів ні з міського, ні з обласного бюджетів. Стадіон був реконструйований за кошти підприємств ТОВ «Шляхбудматеріали» та БМУ-3 в рамках інвестиційної угоди з виконкомом міської ради.

Оскільки вказане видання не містить вихідних даних, то міська рада не може звернутись до редакції щодо спростування. В зв’язку з цим Вінницька міська рада звертається до депутата обласної ради Наталії Солейко, якщо вона має відношення до даного видання, з вимогою вибачитись перед тими підприємствами, які реально зробили добру справу для дітей та мешканців мікрорайону Вишенька, а також перед самими мешканцями, оскільки саме вони остаточно і визначили долю цього проекту на громадських слуханнях.

Як ми повідомляли раніше, на Вишеньці відкрито шкільний стадіон із штучним покриттям



Переглядів: 4719
Поширень: 0