Народна депутат та лідер партії «Україна Вперед» Наталія Королевська під час візиту на Вінниччину представила кандидатів «народного спику» у нашій області. Протягом кількох тижнів у міста та області, на центральних майданчах, розташовані агітаційні намети, де вінничани можуть проголосувати за «народних кандидатів».

Кого ж представила Наталія Королевська:

  • Ірину Касьян – директора Вінницького центру проблем підприємництва
  • Олексія Кочерова – директора ТОВ «Каспелла»
  • Леоніда Зінківського – керуючого бізнесом
  • Анатолія Плахотнюка – керівника комунального підприємства «Архітектурно-будівельний сервіс»
  • Руслана Загороднього – держслубовця
  • Романа Кулініча – підприємця
  • Євгена Корнійчука – директора ТОВ «Київ Глобал»

- Саме вам, вінничанам, визначати, кого ви б хотіли бачити у парламенті. Зрозуміло, що не всі претенденти народного списку переможуть і будуть кандидатами в депутати. Але «Україна-Вперед!» прагне, щоб в парламенти пройшли люди, які мають достойну репутацію і повагу громади. Хто переможе, вирішувати вам. Результати будуть оприлюднені після зїзду партії – зазначила під час свого виступу на площі біля Літнього театру Наталія Королевська.

Також ліде партії повідомила журналістів щодо кадрової політики на рівні області. За її словами очільницею «Україна – Вперед!» у Вінницькій області, щоправда із приміткою «виконуюча обов’язки», залишається Олена Вітенко: «Це і екзамен на людську довіру і на довіру колег. Ми нічого не будемо змінювати перед виборами, а вони вже покажуть найголовніший результат» - зазначила Наталія Королевська.

Вже по закінченню офіційної програми перебування лідерка партії поспілкувалася із вінничанами. Всі, хто бажав, висловив Королевській свої побажання, попросив допомоги, поділився своїми ідеями щодо розвитку країни. А молодь, тим часом, слухала виступ лідерки українського Євробачення Гайтани, яка є прихильницею нової політики та нової економіки від партії Наталії Королевської.



Переглядів: 6124
Поширень: 0