Присутні на святі 16 серпня люди з шаленим вибухом позитивної енергії радо вітали кандидата у депутати Верховної Ради Героя України, заслуженого працівника сільського господарства України Олексія Порошенка.

«В мене найкраща доля – вирощувати хліб. У нас в обробітку понад 110 тисяч гектарів землі, на якій ми отримуємо найвищі в Україні врожаї. Дякую, що прийшли на свято та підтримали мене. Ми знаємо шлях до перемоги, я впевнений, що ми пройдемо його з честю», - привітав усіх присутніх Олексій Іванович Порошенко.

Підтримку у такий важливий день приїхав висловити й син Олексія Івановича – Петро Порошенко, який пообіцяв продемонструвати ефективність команди усій Україні. «Два дні тому я отримав дзвінки від шановних і поважних людей, які мене просили перенести зустріч. Питаю – чому? Відповідають: люди не прийдуть. Я низько кланяюсь вам (жителям Могилів-Подільського – ред.) за те, що ви не є байдужими до долі держави і за те, що Могилів – за демократію. Сьогодні ми бачимо – Могилів - Подільський за Порошенка Олексія Івановича!

Ми вважаємо, що настав час змін і команда професіоналів, яка довела своєю діяльністю здатність і можливість робити їх якнайкраще, зможе продемонструвати свою ефективність усій Україні. Мені приємно, що наша команда розширюється і до нас приєднуються нові люди», - сказав П.Порошенко.

Свою шану та повагу висловив кандидату у народні депутати Олексій Петрович Порошенко. «Я пишаюсь, що саме ви висловили підтримку людині, яка для мене є взірцем щедрості, справедливості, порядності – Олексію Івановичу Порошенку. Сьогодні перед Україною стоїть складний та важливий вибір – обрати напрямок для розвитку нашої держави. Впевнений, що ваш вибір буде за вірний шлях, за добробут, за чесність і правду», - сказав Олексій Петрович.

До привітань та слів підтримки приєднались колишній голова Вінницької облради, а нині депутат облради Григорій Заболотний і колишній голова Вінницької обласної державної адміністрації, депутат облради Олександр Домбровський, а також депутат облради Іван Спориш.

Концертну програму під час свята й свою шану піснями Олексію Івановичу Порошенку висловила народний депутат України, народний посол України і народна артистка України Оксана Білозір. Заспівав для жителів Могилів-Подільського й гурт ТІК.

Яскравим експромтом шоу-програми став виступ юної жительки Могилева, учениці місцевої школи №5 – Ольги Ратушняк, яка хотіла для Петра Порошенка виконати на скрипці свою улюблену композицію. «До мене підійшла фантастична дівчинка, яку звуть Оля, вона навчається у школі міста Могилева – вона сказала, що хоче для мене тихенько зіграти на скрипці – я запитав, чого лише для мене – давайте дамо Олі шанс, нехай вона виконає свою улюблену композицію для нас усіх», - запропонував П.Порошенко. Неперевершене виконання юної артистки зірвало шквал аплодисментів.

На завершення свята Петро Порошенко подякував жителям Могилів-Подільського за те, що вони прийшли на свято організоване в підтримку кандидата в депутати Верховної Ради Олексія Порошенка. «На наше свято завітали 7-8 тисяч могилівчан, які зібрались всупереч усіляким перешкодам. Низький уклін та велика вдячність Могильову за довіру. Той факт, що стільки людей прийшли і підтримали нашу команду - є запорукою перемог!», - впевнений П.Порошенко.

Підтримуючи оплесками Петра Порошенка учасники свята скандували: «По-ро-шен-ко! Дякуємо команді!». Завершився урочистий захід чудовим феєрверком.



Переглядів: 13406
Поширень: 0