Команда, у яку ми віримо

Представити гайсинчанам свою рішучу до дій команду приїхав душею та серцем вінничанин Петро Порошенко, Герой України, людина слова та діла – Олексій Іванович Порошенко, освічений та харизматичний наймолодшої гілки роду Порошенків – Олексій Петрович Порошенко та депутат вінницької облради Олександр Домбровський.

- Перед нами усіма сьогодні відкриваються унікальні можливості – визначати власне майбутнє і обирати найкращих, які будуть визначати долю нашого міста, долю нашого району, долю округу, долю області і долю країни. Саме 28 жовтня в країні відбудуться величезні зміни. Я переконаний, що ці зміни будуть на краще. Чому? Тому що Гайсин підтримує Заболотного Григорія Михайловича, - сказав під час свого виступу Петро Порошенко.

І десятитисячний натовп відповів йому схвальними вигуками. Серед тих, хто прийшов, були і старі, і молоді, представники цукрового заводу, селяни з навколишніх сіл, вчителі, молоді матері. Саме до молоді в першу чергу звертався Петро Олексійович, говорячи про свою команду.

Порошенко переконаний, що саме силами справжньої та відданої команди є можливим будувати суверенну, незалежну, соборну, багату, заможну країну, вирішувати нагальні проблеми міст, районів та сіл. Він повів зі сцени діалог з натовпом, розмові про наболіле, про найбільші проблеми гайсинчан.

- Чи потрібно навколо Гайсина побудувати об`їзну дорогу?

- Так! (вигукнули гайсинчани – авт.)

- Чи є в Гайсині проблема питної води?

- Є (відповіли присутні на святі – авт.)

 Команда, у яку ми віримо

- Ми переможемо - і це буде не тільки перемога Заболотного, і не тільки нашої команди – це буде перемога кожного з вас, перемога Гайсина, це буде перемога Бершаді, Теплика, Тростянця, Ладижина – всієї Вінницької області і вінничан. Наша команда буде здатна кардинально змінити ситуацію в області і в країні на краще. Ми дякуємо вам за цю довіру, за добре відношення, за підтримку. Ми вас не підведемо!», - пообіцяв присутнім Петро Порошенко.

Аплодисментами та схвальними вигуками зустріли на сцені Григорія Заболотного. Під час короткого виступу він зазначив, що головним своїм завданням визначив формування абсолютно нової політики на селі, яка б дала можливість не тільки розвиватись аграрному бізнесу, а й розвиватись сільській мережі.

- Ми маємо подбати, щоб і будинки культури, і дитячі садки, і школи й інші заклади, які є у багатьох населених пунктах були не лише збережені – вони повинні одержати «друге дихання» й жити іншим життям. Тому ми йдемо у Парламент, щоб підтримати селян, щоб відродити село – бо Україна без села – то не Україна, - сказав кандидат у народні депутати.

 Запальна пісня від Руслани

Підтримати свого друга, однодумця та соратника приїхав і кандидат по 12 мажоритарному округу, Олександр Домбровський. А також завітала народна артистка України голос, що чарував декілька поколінь українців і продовжує зачаровувати - Ніна Матвієнко та вибухова переможниця Євробачення Руслана. Також розважали гайсинчан своїми жартами команда КВН «Вінницькі перці».

Голос Ніни Матвієнко зачарував присутніх

Кожен, хто завітав на свято, міг насолодитись енергетикою та запалом учасників концертної програми. Малеча ж мала можливість вдосталь розважитись у батутному містечку, а коли стемніло – спостерігати за вражаючим феєрверком.



Переглядів: 9172
Поширень: 0