Таку думку висловив кореспондентові УКРІНФОРМу народний депутат України, голова Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин Верховної Ради України Григорій Калєтнік.

"Дуже перспективно і нове для Вінниччини те, що як аграрної області, губернатор Іван Мовчан - профільний. Він із хорошою сільськогосподарською біографією, власними досягненнями в аграрній сфері. А не просто із профільною освітою. Тому, для регіону, де в нього є безпосередній приклад ефективності управління, ефективності аграрного сектору економіки - це надзвичано великий стимул та поштовх для розвитку і виходу на більш високий рівень в цілому", - вважає Г. Калєтнік.

Він також висловив упевненість, що подальші кадрові зміни в області привнесуть новації у розвиток усіх сфер життя регіону. "Переконаний, що підходи І. Мовчана до вирішення кадрових питань виважені та обдумані і тому це теж вселяє самі добрі надії, бо управлінська чехарда ніколи не приносила користі. Це не означає, що не має бути змін, але це означає, що вони будуть аргументовані, а не під чиєсь прізвище", - зауважив очільник Комітету ВРУ та додав, що йому імпонують якості нового губернатора Вінниччини.

Як повідомляв УКРІНФОРМ, Президент України своїм Указом № 747/2012 від 24 грудня 2012 року призначив Івана Мовчана головою Вінницької обласної державної адміністраціїї. У понеділок нового губернатора було представлено громаді регіону віце-прем"єр-міністром України Юрієм Бойко.

Довідка:

Іван Мовчан народився 9 лютого 1964 року в селі Крикливець Крижопільського району Вінницької області в сім\'ї колгоспників. У листопаді 1992 року створив мале приватне підприємство "Кряж", яке протягом становлення вийшло на світові ринки, як потужне підприємство аграрного сектору економіки. Одружений, виховує сина та доньку. Із липня 2010 року Іван Мовчан працював на посаді першого заступника голови Вінницької облдержадміністрації Миколи Джиги.



Переглядів: 4400
Поширень: 0