Під час своєї передвиборчої кампанії народний депутат України Микола Катеринчук обіцяв своїм виборцях відновити сільські дороги та шляхи між селами. Після отримання депутатського мандату Микола Дмитрович взявся за реалізацію своєї виборчої програми. Через європейські канали та міжнародні регіональні гранти Микола Катеринчук залучив фінансування для вирішення місцевих соціально-економічних проблем в кожному районі виборчого округу №13. А саме: ремонт доріг, сільських будинків культури, фельдшерсько-акушерських пунктів, водогонів, автобусних зупинок, освітлення вулиць тощо.

Особливістю цієї програми є те, що жителі самі будуть вирішувати, що саме в першу чергу необхідно зробити в їх селі, - говорить народний депутат України Микола Катеринчук. - Сільські голови та місцеві депутати спільно з жителями на сходках сіл визначать пріоритети, передадуть нам свої побажання і в рамках регіональної програми «Європейська ініціатива» та соціальної програми «Народний адвокат» ми почнемо її виконувати.

Програма дозволяє вирішувати накопичені та невирішені за кілька десятиліть проблеми сіл та районів у конкретному окрузі Вінницької області.

Усі строки виконання будуть чітко обумовлені на сходах сіл при контролі з боку місцевих жителів, - додає керівник соціальної програми Народний адвокат, яку очолює Руслан Чорнолуцький.

Микола Катеринчук та Руслан Чорнолуцький

Перші дві сходки сіл пройдуть у Калинівському районі 14 червня 2013 року. Об 11 год в приміщенні місцевого Будинку культури зберуться жителі села Жигалівка. А о 14 год жителі села Кам’яногірка на зборах у своєму Будинку культури вирішуватимуть, яких змін потребують найперше.

У рамках програми передбачені такі проекти як “Дороги”, “Якісна вода”, “Чисте село – чисті околиці“ , “Нові автобусні зупинки”, ‘’Нові базари – оновлене село”. І вже сьогодні можна заявити, що першим стартує проект «Дороги», завдяки якому відремонтують понад 40 км сільських і міжсільських доріг у виборчому окрузі №13.



Переглядів: 7080
Поширень: 0