Кандидат на посаду Президента України, народний депутат Петро Порошенко повідомив, що єврокомісар з питань внутрішньої політики Сесілія Мальстрьом визнала, «що Україна завершила перший етап підготовки до введення безвізового режиму». Про це він сказав журналістам по завершенні консультацій з Міністрами закордонних справ Королівства Данія Мартіном Лідегором та Норвегії Бьорге Бренде 23 травня.

«Україна виконала перший етап безвізового режиму і переходить до другої стадії процесу. Як я і обіцяв, українці мають реальні шанси з 1 січня 2015 року їздити до Європейського Союзу без віз», - підкреслив політик.

П.Порошенко пообіцяв, що «ми зробимо все можливе, аби максимально скоротити шлях і за 3-4 місяці пройти другий етап - імплементаційний».

П.Порошенко привітав «всіх українців з цим історичним рішенням».

Кандидат на пост Президента України також наголосив на важливості того, що в ці дні представники Європейського союзу підтримують Україну. «Сьогодні, в один з вирішальних днів української історії, солідарність, яку Європейський союз демонструє стосовно України є дуже значущою», - підкреслив П.Порошенко.



Переглядів: 3503
Поширень: 0