Керівництво «Партії розвитку України», що має безпосереднє відношення до екс-глави Адміністрації Президента при Януковичі Сергія Льовочкіна, оприлюднило свою позицію щодо подій в Україні. Зокрема, серед основних тез лунало про «карателів з української армії, незаконний Майдан і про те, що потрібно перестати вбивати терористів і не дратувати Росію», передає видання НикВести слідами партійної конференції, що відбулася днями у Миколаєві.

За повідомленням миколаївського видання, позиція партії щодо подій на Сході - українським військовим має допомагати держава, а не вони. Крім цього в «Партії розвитку України» не вважають, що в Автономній республіці Крим стався факт анексії, а дії Збройних сил України на Донбасі називають «каральною операцією»

Одразу після конференції відбувся підхід до преси голови виконкому партії Сергія Ларіна. На уточнююче запитання, чи помічають в «Партії розвитку України» агресію Росії по відношенню до України, він відповів, що український уряд не використав можливості домогтися миру, передає кореспондент НикВести.

Керівництво ПРУ, яку на Вінниччині представляє екс-голова облРади Сергій Татусяк, вважає АТО «каральною операцією» і підтримує анексію АР Крим

Голова виконкому партії, яка представлена екс-членами Партії регіонів, не вважає Російську Федерацію джерелом проблеми на Донбасі і в Криму. Він упевнений, що жителі Донбасу і Криму вимагали децентралізаціі, а їх голос не почули.

Після цього Сергій Ларін заходився розповідати про те, як страждає український народ і сім\'ї військових від бойових дій на Сході України. Але журналісти відразу ж запитали Сергія Ларіна, чи не хоче він через кілька годин зустріти миколаївських десантників, які вийшли з оточення на кордоні з Росією і кілька тижнів перебували під обстрілом систем залпового вогню «Град».

Відповіді не послідувало, після чого з\'ясувалося, що такі занепокоєні долею України члени Партії Льовочкіна взагалі прийняли рішення не допомагати армії, передають НикВести. Замість цього партійці спробували пояснити, що організовують гуманітарну підтримку для дітей з Луганської та Донецької областей.

Також на питання ЗМІ відповідав член виконкому партії Микола Машкін. Як зазначають наші миколаївські колеги, він вкотре підтвердив свою думку про те, що на Майдані стояли західноукраїнські радикали-націоналісти, що в Криму не відбувся акт анексії, а АТО є «каральною операцією».

Нагадаємо, на Вінниччині «Партію розвитку України», як очільник осередку, представляє колишній голова Вінницької обласної ради при Януковичі Сергій Татусяк.

Керівництво ПРУ, яку на Вінниччині представляє екс-голова облРади Сергій Татусяк, вважає АТО «каральною операцією» і підтримує анексію АР Крим

Минулої п’ятниці у Вінниці провели політраду ПРУ, де разом із екс-регіоналом Сергієм Татусяком зібрались відомі у місті Андрій Кавунець, Олексій Гаврилов, Руслана Харковенко, Дмитро Костирко та інші.

Керівництво ПРУ, яку на Вінниччині представляє екс-голова облРади Сергій Татусяк, вважає АТО «каральною операцією» і підтримує анексію АР Крим

На політраду завітав також член політради ПРУ Юрій Павленко, який при Януковичі був уповноваженим президента з прав дітей.



Переглядів: 7769
Поширень: 0