Народний депутат України Ірина Луценко об’їздивши східний регіон України зазначила, що в людей на сході лише одне бажання – там люди хочуть миру.

Про це Луценко сказала сьогодні під час ефіру на вінницькому телеканалі.

Вона розповіла, що разом із Іриною Геращенко й Марією Іоновою (також народні депутати – ред.) їх закріпили за східними регіонами України й вони провели там багато зустрічей із тимчасово-переміщеними людьми. «На сході основні настрої – люди хочуть миру– це страшні долі тисячів знедолених дітей, жінок, які залишились без крова. Нажаль, тільки через кров, вбивства й знищення інфраструктури, сформувалась справжня українська нація, люди зрозуміли – що вони є братній народ», - сказала Луценко.

Нардеп вважає, що Путін своїми «кривавими» діями об’єднав Україну. «Тому кривавому Путіну потрібно поставити пам’ятник, де він корчиться в страшних муках, хоча б за те, що він об’єднав Україну», - сказала Луценко.

Вона переконана, що в людей відкрилися очі й вони прозріли, і як нація, українці сформувались. «Ця асиміляція українськістю дозволить і на сході сформувати сильну українську націю. Коли 23 роки Україну роз’єднували і коли 23 роки «ламали ту хату», то за 3 місяці її неможливо відбудувати, але ніхто не опускає руки. На сході патріотизм також вже зашкалює і це багато вартує - за це хочеться йти в парламент і робити серйозні справи», - додала Луценко.


Переглядів: 2184
Поширень: 0