В ніч з 14-го на 15 жовтня у Вінницькій області на трасі, яка сполучає Шаргород зі Жмеринкою, перекинувся автомобіль «ВАЗ-21099», в якому знаходився лідер ГО «Батьківщина молода» та кандидат в народні депутати по 15 мажоритарному округу Вадим Кудіяров. Машина відновленню не підлягає, водій і двоє пасажирів отримали пошкодження, що не загрожують життю.

Біля Жмеринки перекинулася "дев\'ятка" з кандидатом в нардепи від "Батьківщини"

Як пояснив В. Кудіяров, після зустрічей з виборцями орієнтовно о 23 годині він виїхав з Шаргорода. По дорозі його машину обігнав джип, який їхав, не включивши фари. «Ми рухалися зі швидкістю 60-70 км/год. За поворотом джип різко пригальмував, і вийшло, що ми могли врізатися в нього. Щоб уникнути зіткнення, наш водій повернув вправо, автомобіль з\'їхав на узбіччя, вдарився в дерево та перекинувся. Пам\'ятаю, що допомогли вибратися з салону нам сторонні люди», - розповідає Вадим.

Біля Жмеринки перекинулася "дев\'ятка" з кандидатом в нардепи від "Батьківщини"

Добравшись до Вінниці, троє постраждалих звернулися в лікарню швидкої допомоги. Медики запевнили, що у всіх кістки цілі. Заява про те, що трапилося В. Кудіяров і його водій написали тільки 15 жовтня.

Біля Жмеринки перекинулася "дев\'ятка" з кандидатом в нардепи від "Батьківщини"

Як пояснюють в секторі зі зв\'язків з громадськістю УМВС України у Вінницькій області, оскільки з місця ДТП дзвінків на лінію «102» не надходило, то наряд міліції на трасу не виїжджав. На підставі звернень вінничан правоохоронці проводять дослідчу перевірку і опитують свідків аварії.



Переглядів: 4228
Поширень: 0