20 жовтня на засіданні Верховної Ради України народні депутати не підтримали, навіть не спромоглися внести до порядку денного, законопроект про надання військовослужбовцям на Сході права голосувати на виборах 26 жовтня. Серед тих, хто натиснув кнопку "за" були лише представники УДАРу, Свободи та позафракційні депутати.

«Мені надзвичайно прикро, що в непростий час, коли країна, фактично, у вогні, кращих з наших громадян, наших захисників, військовослужбовців, які щодня ризикують життям заради того, щоби ми мали можливість жити у незалежній, демократичній державі, позбавили права проголосувати на виборах, - прокоментував вчорашнє голосування народний депутат України Олександр Домбровський. - Неприємно і соромно за колег, котрі навіть в такий екстремальний період думають не про реальне забезпечення прав і свобод українців, а лише про власні політичні амбіції, рейтинги та мандати...» - повідомив на своїй сторінці у Фейсбук народний депутат від Вінниччини Олександр Домбровський.

Таким чином, на думку парламентарія, ця Верховна Рада уже вкотре продемонструвала свою професійну неспроможність, і вчорашнім голосуванням ще раз підтвердила правильність рішення Президента України щодо її розпуску.



Переглядів: 2768
Поширень: 0