За результатами паралельного підрахунку голосів «Вінницька Європейська Стратегія» перемагає на виборах до міської ради Вінниці. Кожен четвертий вінницький виборець (близько 25%) віддав свій голос за команду «Вінницької Європейської Стратегії». Таким чином вінничани підтвердили свою підтримку курсу європейських перетворень, які проводяться у місті протягом останніх 10 років. На другому місці з показником 15% - Блок Петра Порошенка «Солідарність». Близько 12% вінницьких виборців віддали свої голоси кандидатам від ВО «Батьківщина». Ще менше, 9%, обрали ВО «Свобода». Дані паралельного підрахунку голосів свідчать, що на межі прохідного рівня (5%) балансує «Об’єднання Самопоміч». Решта партій не досягли прохідного бар’єру.

Вже сьогодні можна сказати, що у новій міській раді «Вінницькою Європейською Стратегією» спільно з Блоком Петра Порошенка «Солідарність» буде створено проєвропейську більшість, яка продовжить стратегічні перетворення у місті.

На виборах міського голови з великим відривом від конкурентів лідирує кандидат від «Вінницької Європейської Стратегії» Сергій Моргунов. За нього свої голоси віддали близько 47% виборців.

Команда «Вінницької Європейської Стратегії» дякує вінничанам за підтримку і обіцяє виправдати довіру мешканців міста.



Переглядів: 2624
Поширень: 0