Олександр Крученюк очолив фракцію партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» у Вінницькій обласній раді замість Анатолія Олійника, якого було обрано головою Ради. Про це повідомив голова Вінницької обласної ради Анатолій Олійник на другому засіданні першої сесії 7 скликання ради.

«Заявляю про складання повноважень голови фракції. Головою фракції тепер обрано Олександра Крученюка», - сказав він.

Анатолій Олійник також повідомив, що заступниками голови фракції обрано Людмилу Станіславенко та Юрія Мазура.

Для довідки. Олександр Крученюк – голова Хмільницької районної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність». Директор ПП «Агролад - П».

Депутати «БПП «Солідарність» очолили три комісії Вінницької облради

Депутати-члени фракції партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» у Вінницькій обласній раді очолили три постійні комісії Ради 7 скликання. Відповідні рішення більшістю голосів прийняли депутати облради.

Людмилу Станіславенко обрали головою постійної комісії з питань освіти, культури, сім’ї та молоді, спорту і туризму, духовності та історичної спадщини.

Лариса Білозір очолила постійну комісію з питань місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою, міжнародного і міжрегіонального співробітництва.

Андрій Поліщук став головою постійної комісії з питань розвитку промисловості і підприємництва, інвестиційної та регуляторної політики.Ще 9 депутатів від «БПП «Солідарність» обрані заступниками голів постійних комісій.

Нагадаємо, раніше Анатолій Олійник став головою Вінницької обласної ради.



Переглядів: 5183
Поширень: 0