Народний депутат закликає вінничан до громадського моніторингу виділених коштів

Близько 7 мільйонів мільйонів гривень субвенції  виділено на ремонт дитячого садочка по вулиці Короленка, 77. Ще 6 мільйонів для 6 об’єктів Вінницького району. Фінансування затверджено Кабінетом Міністрів України після звернення народного депутата України, члена фракції БПП Олексія Порошенка.

За перше півріччя 2016 року до приймальні народного депутата надійшло більше 20 звернень щодо необхідності ремонту і модернізації різних соціальних об’єктів. Ретельно опрацювавши кожне з них, Олексій Петрович зі своїми помічниками визначили найбільш гострі потреби громад і підготували відповідні документи до Кабінету Міністрів.

Приємно, що мешканці проявляють активність щодо майбутнього своїх населених пунктів. – прокоментував народний депутат. – Під час особистих зустрічей або до громадської приймальні  звертаються люди, яким не байдужа доля їхнього населеного пункту через 10-15 років. До громадської приймальні, яка знаходиться за адресою Гагаріна, 4 у м.Вінниця, щотижня звертаються десятки людей зі своїми пропозиціями. Зрозуміло, не все можна виконати в короткі терміни, проте разом із помічниками ми шукаємо способи втілення громадських ініціатив.

Для кожного із жителів виділення фінансування – вже маленька перемога. При цьому Олексій Порошенко закликає мешканців територіальних громад, які отримали кошти з бюджету, здійснювати громадський контроль за проведенням робіт. Люди мають вимагати від територіальної влади та підрядних організацій чіткого звітування щодо витрати коштів і прозорості проведення тендерних закупівель. Про будь-які порушення, відмови посадовців у звітуванні чи при підозрі у застосуванні корупційних схем слід негайно повідомляти у громадську приймальню та  офіс партії «БПП «Солідарність» за адресою м. Вінниця, вул. Гагаріна,4. 



Переглядів: 4295
Поширень: 0