23 листопада 2016 року у Вінниці лідер місцевого активу «Руху нових сил» Леонід Марцинковський зустрівся з представниками ЗМІ, щоб заявити про початок роботи команди Саакашвілі у Вінницькій області, а також запросити усіх свідомих та активних вінничан до участі у відкритій Раді, яка відбудеться 27 листопада 2016 року о 13:00 біля пам’ятника В’ячеславу Чорноволу (Музейний провулок) у Києві.

За словами Леоніда Марцинковського, візія новоствореного «Руху нових сил» полягає в активізації нової політичної еліти, яка прийде на зміну старій корумпованій владі. Він наголосив, що команда Саакашвілі змінюватиме владу в Україні виключно у легітимний спосіб. Зокрема, в кожному регіоні країни було оголошено про початок створення широкого Кадрового Резерву нових лідерів, достойних стати на чолі нової, європейської, заможної України.

«Щоб долучитись до команди потрібно лише зареєструватися на сайті «Руху» та створити власний профіль. Під час відкритої Ради, що відбудеться в неділю у Києві, будуть озвучені вимоги руху, після чого стартує повне оновлення політичної еліти країни силами нашого кадрового резерву. Варто зазначити, що до співпраці та об’єднання ми запрошуємо не лише громадський актив, а й представників усіх демократичних політичних сил, здатних привести країну до процвітання», - підкреслив Леонід Марцинковський.

Леонід Марцинковський презентував вінничанам "Рух нових сил" Михайла Саакашвілі

Під час прес-конференції була піднята тема ідейних засад «Руху нових сил» та його основних цілей. Леонід Марцинковський розповів, що активісти «РНС» боротимуться за те, щоб кожен українець з впевненістю дивився у завтрашній день, мав гідний рівень життя та був гордим за свою країну.

Для цього команда Саакашвілі зобов’язується подолати корупцію на всіх рівнях, забезпечити чесні суди, верховенство права, недоторканність приватної власності, а також достойні соціальні стандарти. Прихильники Руху переконані, що громадяни України заслуговують мати зарплати європейського рівня, економіку стабільного зростання, а також можливості для розвитку бізнесу та стартапів.

Леонід Марцинковський презентував вінничанам "Рух нових сил" Михайла Саакашвілі

Саакашвілі та члени його команди наголошують - Україна повинна стати країною, в якій хочеться жити і працювати. Для цього, пояснює Леонід Марцинковський, будуть створені умови для динамічного та прогресивного розвитку країни, а також розвитку національної культури та ідентичності. До влади прийде нова політична еліта, яка не лише подбає про добробут українців, а й працюватиме на імідж країни на світовій арені.

«Рух нових сил» у Вінницькій області відкритий до спілкування та запрошує до співпраці. З питань приєднання до Руху можна звертатись за телефонним номером: (067) 995-65-48 та електронною адресою [email protected].



Переглядів: 5302
Поширень: 0