Під час зустрічей було обговорено ряд питань, пов’язаних з партійним будівництвом, формуванням ідеології партії та визначенням ролі і місця партії «Сильна Україна» в сучасних політичних процесах.

К.БОНДАРЕНКОЗокрема, К.БОНДАРЕНКО наголосив на суті і змісті економічних реформ, головним ініціатором яких виступає лідер партії «Сильна Україна», віце-прем’єр Уряду Сергій ТІГІПКО. «Реформи сьогодні стали не порожнім звуком, а гострою необхідністю. Україна стоїть перед вибором: або повільний колапс, занепад і ліквідація державності, або швидкі і вкрай необхідні реформи, які нам як політичній силі, можливо, не додадуть плюсів, але врятують Україну. Ми беремо на себе заздалегідь невдячну місію – бути адептами реформ, апостолами реформаторства. Звісно, навіть в уряді є люди, які мислять ретроградно, консервативно. Очевидно, з ними необхідна дискусія. Вони повинні усвідомити, що час популізму пройшов. Наш народ за останні п’ять років наївся популістськими гаслами – аж до стану гострої інтоксикації. Сьогодні потрібна чесна і відверта розмова з народом. Ми свідомі того, що працювати потрібно не на миттєвий результат, а задля стабільного і заможного життя у майбутньому. Думаймо про своє майбутнє і майбутнє своїх дітей. І у цьому плані ми – єдина партія, яка думає не стільки про майбутні вибори, скільки про майбутнє країни», - констатував К.БОНДАРЕНКО

На думку доповідача, «те, що Президент у своєму виступі 3 червня підтримав курс на реформи, може бути розцінено як серйозна перемога. Сергій ТІГІПКО йшов на вибори з реформаторською програмою. Згодом ця програма стала програмою його діяльності в уряді. Президент фактично підтримав програму ТІГІПКА і сьогодні можна говорити про те, що реформам дано фактичний старт. Зломлено опір реформам, проти яких єдиним фронтом виступали опозиція та консервативна частина правлячої коаліції. Це – серйозна перемога нашої політичної сили. Соціологічні дослідження показують, що громадяни довіряють нам, нашій політичній платформі і програмі, довіряють нашому лідеру. Якби вибори відбувалися найближчим часом, ми могли би претендувати на другий за кількісними показниками результат – після Партії Регіонів. Однак цей результат потрібно підтверджувати і нарощувати – завдяки повсякденній роботі. Цей результат – ще не привід для самозаспокоєння. Це – підстави для кропіткої роботи».

Резюмуючи сказане, К.БОНДАРЕНКО націлив присутніх на роботу з залучення нових кадрів до партійної діяльності, наголосив на необхідності саме якісного підбору однодумців, а також на горизонтальних зв’язках між обласними та районними організаціями партії, на ідеологічній та виховній роботі, роботі з представниками малого і середнього бізнесу, науковцями, представниками творчих спілок і колективів, студентськими середовищами.

Виступи К.БОНДАРЕНКА відбуваються в ході його поїздки по західних областях України.


Переглядів: 2747
Поширень: 0