Про це голова партії, віце-прем\'єр-міністр Сергій Тігіпко заявив під час зустрічі з іноземними журналістами в Клубі Кабінету Міністрів. За словами політика, його партія йде у владу, щоб проводити реформи. «Ми – правоцентристська партія. Ми говоримо, що Україні сьогодні потрібні ліберальні реформи, і ми націлені на ці реформи. Якщо думати про перспективи партії, то, мені здається, інколи краще програти в посади, але володіти ідеєю і працювати на неї», – підкреслив Тігіпко.

Коментуючи питання про демократичність виборчого процесу, політик зазначив, що п\'ять останніх виборів в Україні були визнані демократичними, і зараз на виборах в регіонах йде жорстка конкуренція. Він також підкреслив, що відданість ліберальним реформам і принципам демократії повинна залишатися ключовим пріоритетом розвитку України.

«Ви можете знайти багато принципів, які у нас не на сто відсотків відповідають європейським стандартам демократії. Але якщо подивитися на наших сусідів, то ви побачите, що у нас геть не найгірша ситуація з демократією. Комусь це може не подобатися, але ми – молода демократія. З часом, я думаю, ми будемо дотримуватися всіх стандартів, але зараз ми проходимо непростий шлях – і, слава Богу, що проходимо його», – сказав політик.


Переглядів: 2818
Поширень: 0