Казати і робити, як полюбляють висловлюватися одесити, це дві різні речі. Мабуть тому завжди напередодні будь-яких виборів до політичних партій та лідерів звертаються всі, хто потребує фінансової підтримки. Іноді прохання навіть чують. І тоді в дитячому будинку з’являється новий телевізор, або музичний центр. Але, після виборів благодійництво практично закінчується. Обіцянки залишаються лише на рівні обіцянок.

Відтак, приємно, коли деякі прохання вирішуються протягом тижня. Під час візиту лідера «Фронту Змін» Арсенія Яценюка до лікувальних закладів Вінниччини головний лікар обласної дитячої лікарні Тетяна Антонець поскаржилася, що заклад не має комп’ютерів для нормальної роботи приймального відділення. Голова обласного осередку «Фронту Змін» Сергій Кудлаєнко пообіцяв вирішити проблему. Менш ніж за тиждень на очах у всього колективу лікарні керівництву було вручено два новеньких ПК.

- Ми намагаємося підтримати ті заклади охорони здоров’я та освіти, які в першу чергу вимагають підвищеної уваги як з боку влади, так і з боку всіх небайдужих, підкреслив голова обласного осередку «Фронту Змін» Сергій Кудлаєнко. Від злагодженої роботи персоналу дитячої обласної лікарні залежить найголовніше – життя наших дітей. Тому, ми не змогли не відгукнутися на прохання допомогти. Найближчим часом комп’ютер від «ФЗ» отримає і сільська амбулаторія села Корделівка Калинівського району. На жаль, допомогти всім ми не можемо, але я сподіваюся, що депутатський корпус Вінницької обласної ради завжди підтримає наші пропозиції, які стосуються удосконалення матеріально-технічної бази медичних закладів Вінниччини.


Переглядів: 3674
Поширень: 0