Щоденно протягом десяти днів в різних районах області на спеціально облаштованому майданчику депутати від „ФЗ” спілкуються з мешканцями. На зустрічах присутні представники обласної, районної та міської ради. Всі вони готові звітувати перед людьми та відповідати на їхні запитання.

Як розповів координатор обласного осередку „Фронту Змін” Сергій Кудлаєнко – перші зустрічі які вже відбулися в Калинівці, Козятині, Жмеринці та Барі показали – люди стомилися від того, що наразі відбувається навколо них. Вони обурені підняттям тарифів та „смішними” підвищеннями пенсій і зарплат. Багато претензій висловлюють до представників місцевої влади. В першу чергу це стосується благоустрою населених пунктів, якості доріг, облаштування дитячих майданчиків.

Велика проблема є і в пенсіонерів. Так званих „дітей війни”. Вони навіть не знають до кого звернутися, аби їм допомогли зробити перерахунок пенсії. Наразі, ми плануємо зробити окрему програму щодо безкоштовної підтримки цієї категорії людей, стверджує Сергій Кудлаєнко. Ідучи „в народ”, ми навіть і не уявляли, що це викличе таку увагу. Адже, їм дійсно навіть немає кому пожалітися. В кожній нашій приймальні обов’язково працюють юристи, які надають консультації та допомагають скласти звернення. Вже по результатами цих звернень, а їх під час зустрічі не менш ніж пів сотні, будуть прийматися конкретні рішення. Адже, є питання в яких достатньо розібратися нашому представнику в міській, або районній раді. А є питання, які необхідно піднімати вже на рівні області. Або ж, навіть, „підключати” нашого лідера – депутата Верховної Ради Арсенія Яценюка. Але, жодне звернення не залишиться поза увагою.


Переглядів: 2909
Поширень: 0