Таким став результат ХХІ фіналу конкурсу краси “Міс Україна”.

Брюнетка з Вінниці Ярослава Куряча під час нагородження мало не залишилась без звання та призів. А все через помилку, яку допустила одна з членів жюрі американська тусовщиця Періс Хілтон. Тридцятирічна заокеанська гостя спочатку коронувала киянку Маргариту Горбик. Проте, вже за кілька хвилин, коли щаслива мешканка столиці розгладжувала на собі омріяну стрічку, ведуча Ксенія Собчак буквально на колінах, цілуючи поділ сукні Маргарити, вибачилась і перевдягла стрічку на вінничанку Ярославу.

Також К. Собчак поставила на коліна і свого співведучого Івана Дорна. Як пишуть українські ЗМІ, Періс у той час дивилася на це з іншого кінця сцени і мило посміхалася.

Переможниця розказала, що її найзаповітнішою мрією в житті є самореалізація. Ярослава вивчає хореографію в Національній академії культури і мистецтв. Своє майбутнє життя дівчина мріє пов\'язати саме з танцями. А от про особисте життя нова “Міс Україна” нічого не розповіла.

Нагадаємо, за титул найкращої “міски” змагалося 26 конкурсанток зі всієї України.

Нагадаємо, що в журі конкурсу крім Періс Хілтон були також Володимир Кличко, актор Жан-Клод Ван Дамм, Анна Безсонова та інші знаменитості.

Переможниці конкурсу:

“Міс фото” - Капштик Мирослава (Дніпропетровськ)

“Міс глядацьких симпатій” - Горбик Маргарита (Київ)

“Друга віце-міс Україна 2011” - Мусієнко Дарина (Київ)

“Перша віце-міс Україна 2011” - Сендецька Альона (Київ)

“Міс Україна 2011” - Куряча Ярослава (Вінниця)


Переглядів: 4686
Поширень: 0