”Газета по-українськи” визначила 10 найзавидніших женихів області. Для цього опитали журналістів, посадовців, бізнесменів та відомих людей. Переможці опитування наведені в алфавітному порядку за прізвищами.

Олександр Барсак, 24 роки

Олександр БарсакЄдиний син голови правління Калинівського автобусного парку, директора місцевого підприємства ”Аветранс” Анатолія Барсака. Навчався на менеджера у Вінницькому аграрному університеті. Продовжує родинний бізнес. Займається міжнародними вантажними перевезеннями. Мати Віра працює головним бухгалтером фірми ”Аветранс”.

Олександр живе з сім’єю у приватному будинку в Калинівці. Їздить на автомобілі ”Ґрейт Волл Ховер”.

— Я різними їжджу, — каже Олександр. — Вантажними по роботі користуюся. А так джипом катаюся.

Одягається в джинсовий одяг. Тільки на урочистості дістає діловий костюм.

— Буває встану рано, що побачу, у те й вдягнуся, — розповідає Олександр. — Я простий. На одяг увагу не звертаю. Аби він був чистий.

Олександр два роки зустрічається з дівчиною. Стосунки називає серйозними. Але одружуватися не збирається.

— Дружина має гарно готувати, бути хорошою хазяйкою. Із розумінням ставитися до чоловіка, не зраджувати, — запевняє Олександр.

Олександр по знаку зодіаку Близнюки, народився в рік Пацюка. Любить відпочивати на природі. Це трапляється рідко. Більшість часу забирає робота.

Богдан Бровко, 17 років

Богдан БровкоСин колишнього міського голови Могилева-Подільського Петра Бровка. Його називають найбагатшим чоловіком у районі. Має кілька заводів: цегельний, зерновий та завод із переробки металу. Мати керує власним рестораном ”Петро Палац”. Бровки мають триповерховий будинок на березі Дністра. У кабінеті Петра Петровича висить колекція ножів та зброї, яку він оцінює в понад $10 тис.

Богдан навчається на першому курсі Вінницького торговельно-економічного університету. Живе у власній двокімнатній квартирі в центрі Вінниці.

— Займаюся спортом, захоплююся дорогими автомобілями й мотоциклами, — розповідає про себе Богдан. — Місяць тому я загітував тата змінити його ”мерс” на джип ”Порше Каєнн”. Кльова машина. Я й собі таку хочу, трохи вмію водити.

Богдан одягається в магазинах ”Егоїст” та бутиках ”МагіЦентру”.

— Сьогодні купив джинси за 700 гривень і кофту за 500, — каже. — Завжди вибираю одяг сам. Люблю хороші дорогі речі.

Богданові подобаються високі білявки.

У родині Бровків є старший син Петро. Він — директор комплексу заводів, одружений має доньку. Живе в Могилеві.

Андрій Домбровський, 25 років

Андрій ДомбровськийСин голови Вінницької облдержадміністрації Олександра Домбровського. Навчається в магістратурі Інституту міжнародних відносин у Києві. Кілька років тому закінчив факультет економічної кібернетики Київського університету Шевченка.

— Якось ми приїжджаємо з відпустки, а Андрій каже, що вступив до університету, — розповідає мама Ірина Домбровська. — Він завжди хотів бути дипломатом.

Хлопець має гральний хол ”Екстрема” та будівельну фірму в Калинівці:

— Андрій почав заробляти гроші з 16 років. Чоловік дав йому три тисячі доларів, але під відсотки. Андрій щомісяця повертав кошти. За три роки віддав усю суму.

Андрій живе у Калинівці з дідусем. Сам зробив у будинку ремонт. Їздить на машині ”ауді”.

— Сам на неї заробив, — уточнює мати. — Спочатку їздив на старому ”жигулі” мого батька.

Кілька років тому на дискотеці Андрій познайомився з Оленою. Вона вчиться у Вінниці на маркетолога.

— Недавно він і нас познайомив з Лєночкою, — каже Ірина Домбровська. — Ми з чоловіком дотримуємося принципу, що вибір наших дітей — найкращий.

Найбільше захоплення Андрія — рибалка.

На зустріч із кореспондентом Андрій приходить у чорних класичних джинсах та темній сорочці.

— Одружуватися ще не збираюся. Майбутня дружина має бути помічником і підтримувати мене, — каже.

Роман Заданюк, 33 роки

Роман ЗаданюкМодель і співак Роман Заданюк відомий з головних ролей в кліпах ”Я забуду тебе” Світлани Лободи та ”Циганка” Ольги Крюкової. Він був ”обличчям” рекламних компаній ”Нескафе”, ”Део”, ”Діадема”, корейської фірми чоловічої білизни ”Нестія”. Нині Роман професійно займається музикою. Записав два диски власних пісень.

— Хочу стати зіркою шоу-бізнесу, — каже, — тому про одруження можу думати як мінімум через два роки. Та й немає поки що поряд жінки, яка на це надихнула б.

Кілька років тому Роман розійшовся з полячкою Барбарою. Вони зустрічалися 5 років:

— Якийсь час жив у Польщі, там ми й познайомилися. — Потім приїздив у гості. Думали розписатися. Та, виявляється, очікування штампу в паспорті робить людей занадто ревнивими та власними.

Майбутню дружину Заданюк не хоче бачити схожою на журнальну зірку.

— Дівчина має бути розумною, симпатичною, — перераховує. — Бажано, щоб щиро вірила в Бога. Не ображуся, якщо не буде шикарно готувати. Це я вмію чудово робити сам. Та й ресторани є.

При нагоді обіцяє зробити весілля, про яке говоритиме вся країна.

Олег Збаращук, 23 роки

Олег ЗбаращукПродюсер і директор комунального підприємства Вінницької міськради ”Центр концертних і фестивальних програм”. Для нього головне — гармонія в житті.

— Щоб вистачало часу і на роботу, і на сім’ю, і на відпочинок, — каже він.

Із Олегом зустрічаємося у вінницькій кав’ярні ”Тет-а-Тет”. Він одягнений у темно-вишневу сорочку з подвійною чорною смужкою та сині джинси:

— Я в одязі не вибагливий. — Взуття повинно бути зручне, сорочки максимально натуральні. Манії до найдорожчого не маю. Купую де прийдеться, тільки не на ринку: ненавиджу ходити в юрбі.

Останню придбану річ згадує довго. Каже, що це була куртка. Купив її у вінницькому магазині ”Егоїст” чи то за $200 чи за $300.

Чоловік замовляє чорну каву з лимоном, курить тонкі сигарети ”Парламент”, часто усміхається. Розповідає, ще зі школи має багато друзів:

— Мене моя колишня класна керівничка знайшла на сайті ”Однокласники”, дуже зрадів. Ми з нею були і найкращими друзями, і ворогами. Вона в мене крейдою кидалася, а я ходив до директора, щоб мені поміняли класну. Після уроків сиділи по дві-три години й розмовляли про життя.

В Олега є наречена Оксана. Вона ресторатор. Пара не одружується через брак часу.

— Треба мати принаймні три вільних від усього дні, щоб я міг не брати слухавку мобільного, — пояснює. — І хоча б тиждень, аби поїхати кудись відпочити.

Віктор Малиновський, 45 років

Віктор МалиновськийВласник семи підприємств в Україні. Випускає алкогольні напої, серед яких горілка ”Давай за...”. Його називають одним із найбагатших чоловіків Вінниці. На зустріч приїхав на колекційному авто ”Крайслер-Плимут Праулер”. Таких машин у світі лише 3 тисячі. На подібному їздив головний герой серіалу ”Найтмен”.

Віктор Васильович сьомий рік розлучений. Має двох синів: 14-річного Владислава та 15-річного Віктора. Старший цього року вступив у Київське суворівське училище, молодший піде туди з наступного року.

— Мрію ще про доньку. Тому, можливо, одружуся ще раз, — сміється й каже, що за останні роки кілька разів закохувався. — Але до одруження не доходило. Я не можу сказати, що швидко закохуюсь. Та буває, що зустріну жінку, для когось у ній нічого немає особливого. А мене, як то кажуть, аж торкнуло!

Майбутню дружину Малиновський характеризує так:

— Головне, щоб жінка любила життя, не була брехлива. І, звичайно, дітей любила. Бо свою майбутню донечку я буду балувати.

Віталій Саволюк, 21 рік

Віталій СаволюкСин мера міста Могилів-Подільського. Батько Михайло Саволюк — підполковник у відставці, кандидат у майстри спорту з багатоборства, працював у міліції. Мати — Надія Василівна працює медсестрою райлікарні. Саволюки живуть у приватному будинку із матір’ю Надії Василівни. Мають кілька вуликів.

— Сина я виховую в строгості, — каже Михайло Саволюк. — Хотів, щоб він був військовим. Віталій у Львові два курси провчився і сказав, що це не його. Покинув. Я був проти.

Нині Віталій навчається в магістратурі Національної академії управління. Вступав без батьківської допомоги.

— Я навіть ще не був у його академії, — додає батько. — Бачив лише гуртожиток, бо продукти завозив.

Віталій захоплюється комп’ютерами, мріє жити у двоповерховому будинку у великому місті. Речі купує на ринку та в недорогих магазинах.

— Нащо купляти річ у модному магазині за 700 гривень, якщо таку ж саму на базарі можна купити за 100?

Останнє придбання хлопця — придбаний у кредит ноутбук за 4,7 тис. грн.

Віталієві подобаються світловолосі стрункі дівчата.

— Хочу, аби різниця у віці з дружиною була не більше року на будь-чию користь. Бо дружина перш за все має бути гарним другом і помічником. Ну і було б непогано, аби вона була домашньою, симпатичною, вміла готувати.

У Віталія є молодший брат-третьокласник.

Іван Чайковський, 26 років

Іван ЧайковськийСин батька, який є єдиним в Україні власником приватного смітника в місті Гайсин. Колись був головним венерологом району. Старша донька Юлія працює кардіологом у райлікарні. Середній син Андрій — головний інженер із транспорту Гайсинського спиртзаводу. Наймолодший Іван — лікар-анестезіолог.

— У нас родина лікарів. Мама працює лікарем у приватному центрі ”Медікол”, — розповідає Іван Чайковський. — Тільки брат із колії вибився і тато змінив сімейній традиції.

Іван працює спеціалістом із медичних питань фармацевтичної компанії ”АстраЗенека”. Із товаришем знімають приватний будинок у Вінниці. Має ”ладу” 12-ї моделі. Купив її за власні кошти.

— Я планую жити у Вінниці, — каже Іван. — Хочу взяти квартиру в кредит, але обов’язково, щоб квартира була нова і в новому будинку.

Іван займається екстремальними видами спорту:

— Люблю парашути, байдарки, сноуборд. — Взимку часто їжджу відпочивати у Буковель в Карпатах.

Одружуватися Іван доки не планує.

— Дівчина, яку я можу покохати, має бути веселою та енергійною, мати чіткі цілі в житті. Я не буду проти, якщо вона захоче робити кар’єру. Ким вона буде по професії і яку матиме зовнішність — неважливо.

Сергій Шамрай, 25 років

Сергій ШамрайТрамбоніст групи ”ТіК”. Служить прапорщиком у вінницькій військовій частині N3008. Грає у військовому оркестрі. Винаймає двокімнатну квартиру в Вінниці.

— Я людина проста. Для мене музика — це постійна увага, — каже Сергій. — Он у селі про мене всі тепер знають. Я перший, хто вибився от так у люди.

Сергій родом із села Терешпіль Хмільницького району. Там живуть його батьки і сестра. Його батько Григорій Феліксович працює головою сільради. Молодша сестра Ірина ходить до 10-го класу Качанівської школи. Мати Фелікса Станіславівна — шкільний бібліотека. Родина має невелике господарство, корову. Бізнесом ніколи не займалися.

Сергій одягається за рахунок держави.

— Форму, як прапорщику, мені видають, — каже. — А більш мені нічого не треба.

Одружуватися планує за кілька років.

Назар Шепітко, 24 роки

Назар ШепіткоНазар — син голови Чечельницької райради. Мати Алла має три продуктових магазини: один — у райцентрі, два — у селах. Живуть у квартирі. Молодший брат Богдан, 13 років, навчається у школі.

Назар закінчив Одеську національну юридичну академію. Планує стати приватним нотаріусом. Нині на стажуванні.

— Хотів би жити в якомусь невеличкому місті, — розповідає. — Планую купити собі хорошу іномарку. Відкрию фірму.

Одружуватися Назар хоче за п’ять-шість років.

— Спочатку треба облаштуватися, а тоді про жінку думати, — каже.

Одягається на ринку, любить хороші фірмові речі.

Йому подобаються стрункі біляві дівчата.

— Майбутня дружина повинна вміти готувати, прати й народжувати дітей, — додає Назар. — На весілля запрошу всіх родичів і друзів. Гулятиме весь Чечельник.


Переглядів: 27871
Поширень: 0