Як ми повідомляли раніше, 23 вересня у ДПТ загинув заступник прокурора Вінницької області. Повертаючись з Києва на автомобілі Honda, Роман Шубін при під\'їзді до Вінниці на великій швидкості врізався в КамАЗ який ішов попереду. За інформацією прокуратури, шансів вижити у нього не було.

Газета "Сегодня" пише, що раніше, будучи старшим слідчим з особливо важливих справ, а потім і начальником відділу, Шубін вів резонансні кримінальні справи - ​​про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе. Сегодня пише, що він допитував начальника міліцейської наружки генерала Олексія Пукача в 2003 році. Крім того, він розслідував справу про отруєння діоксином кандидата в президенти Віктора Ющенка.

Кілька років тому, пише газета, вже будучи начальником Головного управління з розслідування особливо важливих справ, Шубін нібито попросив посаду з "меншим обсягом роботи". Як відомо, останні роки він працював заступником прокурора Вінницької області, хоча сім\'я залишалася в Києві.

За попередньою версією, пише Сегодня, у Шубіна стався інфаркт. "А я сумніваюся в випадковості ДТП - вороги у нього були", - заявив газеті колишній слідчий, який просив не вказувати прізвище.



Переглядів: 3798
Поширень: 0