Як повідомляє видання LB.ua, посилаючись на ZAXID.NET, ряд начальників обласних управлінь МВС найближчим часом змінять роботу.

Так, на посаду начальника управління МВС в Івано-Франківській області буде призначений генерал-майор Олег Сало. Він з 2011 року до сьогоднішнього дня був начальником УМВС в Рівненській області.

Генерал-майор міліції Василь Варцаба, який очолював УМВС в Івано-Франківській області, буде переведений на аналогічну посаду в Закарпатті. Керівник же міліції Закарпаття Віктор Русин перейде на роботу у Вінницю.

Відносно посади начальника міліції Львівщини джерело зазначило: «Олександр Рудяк (зараз обіймає посаду начальника ГУ МВС України у Львівській області), за попередніми даними, залишається на посаді».

Крім цього, джерело видання в правоохоронних органах додав, що керівник міліції Волині Богдан Щур перейде працювати в апарат МВС.

Нагадаємо, що зараз управління МВС України у Вінницькій області очолює генерал-майор мiлiцiї Нонік Валерій Вікторович.

Інформація для довідки:

Нонік Валерій Вікторович

Нонік Валерій ВікторовичНародився 16 травня 1959 року в Житомирі. Закінчив Чернігівський державний педагогічний інститут імені Т.Г.Шевченка, Київську вищу школу МВС СРСР.

З лютого 1983 року працював начальником загону спецкомендатури №7 при Нікопольському МВВС УВС Дніпропетровської області.

З 1986 р. по 1988 р. працював начальником відділення по боротьбі з розкраданням соціалістичної власності, а з 1988 р. — заступником начальника Нікопольського РВ УВС Дніпропетровської області.

З 1991 р. по 1995 р. проходив службу в УБОЗ УМВС України в Дніпропетровській області.

З 1995 р. працював в УБОЗ УМВС України в Житомирській області.

У жовтні 2003 р. з посади першого заступника начальника Управління МВС України в Житомирській області — начальника управління по боротьбі з організованою злочинністю призначений тимчасово виконуючим обов’язки начальника Управління МВС України в Кіровоградській області, з листопада 2003 р. — начальником цього ж Управління.

У січні 2007 був призначений начальником УМВС України у Чернігівській області, а з 22 березня 2010 року - начальником УМВС України у Вінницькій області.

За зразкове та добросовісне виконання службових обов’язків В.В.Нонік нагороджувався медалями, має відзнаки МВС України.

Життєве кредо Валерія Вікторовича Ноніка: “Поводитися лише порядно. Робити свою справу лише професійно.

Русин Віктор Павлович

Русин Віктор ПавловичНародився 24 серпня 1962 року в місті Свалява Закарпатської області. На службі в органах внутрішніх -- з 1983 року. Розпочинав свій трудовий шлях міліціонером взводу патрульно-постової служби, а згодом дільничним інспектором міліції відділу внутрішніх справ Ізюмського міськвиконкому Харківської області.

З 1989 по 1990 роки--оперуповноважений карного розшуку ВВС Ізюмського міськрайвиконкому.

У 1993 році закінчив Українську академію внутрішніх справ за спеціальністю “правознавство”. Того ж року був призначений оперуповноваженим, а згодом і старшим оперуповноваженим з особливо важливих справ Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Закарпатській області.

У 1997 році Віктор Русин був призначений начальником Ужгородського відділу по боротьбі з організованою злочинністю УБОЗ УМВС України в Закарпатській області.

З травня 1999 р. був начальником відділу по боротьбі з міжнародними організованими злочинними угрупованнями (по обслуговуванню Закарпатської області) відділу по боротьбі з міжнародними організованими злочинними угрупованнями у прикордонних областях та Криму УБОЗ МВС України. З липня того ж року очолив перше відділення відділу по боротьбі з організованими злочинними угрупованнями у пріоритетних напрямках економіки управління по боротьбі з організованими злочинними угрупованнями ГУБОЗ МВС України.

З 2001 року В.Русин працював заступником начальника одного з відділів управління ГУБОЗ МВС України, а згодом очолив управління карного розшуку УМВС України в Закарпатській області.

У листопаді 2003 року Віктора Русина було призначено першим заступником начальника УМВС України в Закарпатській області.

Полковник міліції Віктор Русин-Заслужений юрист України. Нагороджений відзнаками МВС України: “Хрест Слави”, “За доблесть і відвагу у службі карного розшуку”, нагрудним знаком “За відзнаку в службі” першого і другого ступенів, медаллю “За сумлінну службу” 1, 2 і 3 ступенів тощо.

Указом Президента України № 861/2011 від 23 серпня 2011 року полковнику міліції РУСИНУ Віктору Павловичу – начальнику Управління Міністерства внутрішніх справ України в Закарпатській області -- присвоєно спеціальне звання генерал-майора міліції.



Переглядів: 8329
Поширень: 0