Авто викрали на вулиці Зодчих в мікрорайоні Поділля. Про крадіжку авто очільника області сповістили всі патрульні служби області. Втім, досі авто не знайшли. Міліція нічого не говорить стосовно викрадення машини.

"Ніяких коментарів дати не можемо", — повідомили у прес-службі Вінницької облдержадміністрації.

На офіційні зустрічі Іван Мовчан їздить на білому "Лексусі". На джипі їздив лише у відрядження по області.

За статистикою управління ДАІ України, "Тойота Ленд-Крузер" є однією з найпопулярніших авто серед злодіїв. Її ціна сягає 760 тис. грн. Зазвичай їх викрадають на замовлення і переважно не знаходять.

"У викраденні задіяні професіонали. Вони довго вистежують свою жертву. Тому знайти дуже важко, — розповів колишній начальник сектору розшуку головного управління ДАІ 38-річний Роман Вахула. - На другому місці "Хонда", "Шевроле", "БМВ", "Міцубісі".

Іван Мовчан із родиною четвертий рік живуть у Вінниці в мікрорайоні Корея. Має триповерховий будинок. Дружина, син, донька та зять мають власні авто.

Раніше ми повідомляли про те, що Генеральна прокуратура України направила обвинувальний акт до Вінницького суду з приводу злочинного угрупування, учасники якого викрали 12 автомобілів «Toyota Land Cruiser Prado 120»  у Європі.



Переглядів: 12026
Поширень: 0