Сергій СолнцевПереможцями другого сезону унікального шоу каналу "1+1" "Танцюю для тебе" стали олімпійська чемпіонка по вільній боротьбі Ірина Мерлені та танцівник Сергій Костецький.

Переможці були названі на гала-концерті в прямому ефірі телеканалу "1+1" увечері 25 квітня. За пару Мерлені-Костецький проголосувало 57% глядачів.

Разом з ними у фінал вийшли Василь Бондарчук та танцівниця Олена Шоптенко, які отримали 43% глядацьких голосів, зайнявши друге місце.

Нагадаємо, Мерлені та Костецький вийшли на паркет заради реалізації мрії 10-річного плавця-інваліда Сергія Солнцева. Після перемоги пари на шоу "Танцюю для тебе" спонсори надали хлопчику фінансову допомогу - 100 тисяч гривень - для проведення необхідної йому операції. Тепер він зможе реалізувати свою мрію – стати олімпійським чемпіоном.

Без уваги та подарунків не залишився жодний учасник проекту. Так Ірина Мерлені спільно з Олімпійським комітетом презентувала всім дітям, за чиї мрії боролися учасники шоу, путівки до "Артеку".

Українська дизайнерка, що побажала залишитися невідомою, подарувала юній піаністці з Івано-Франківська Оксані Горецькій, за яку танцювали Марічка Падалко та Олександр Кочкін, електророяль. Крім того телеведуча звернулася в прямому ефірі до мера Івана-Франківська з проханням допомогти родині Оксани отримати нову квартиру, адже у старій навіть немає місця, щоб поставити піаніно.

Талановитому, але, нажаль, глухому танцюристу Едику Ткаченку з команди Олесі Жураковської та Олександра Майбенка презентували сучасний слуховий апарат. 11-річний художник з Вінниці Костя Сапун тепер здійснить свою мрію поїхати до Флоренції, адже отримав від спонсорів квитки на двох до цього італійського міста.

На гала-концерті Андранік Алексанян виконав пісню разом з Олександром Пономарьовим. Але це не єдина радість від проекта для хлопчика, хворого на дуже рідкісне захворювання - він не росте. Андріанік, за якого змагалися Ксенія Горб та В\'ячеслав Узелков, має можливість записати свою пісню на студії радіо "Хіт FM" та отримати 100-разову ротацію в ефірі.

Проект "Танцюю для тебе" стартував 28 лютого і тривав 9 тижнів. Спочатку в ньому брали участь футболіст Андрій Гусін, боксер В\'ячеслав Узелков, телеведучі Катя Осадча та Марічка Падалко, співачка Настя Каменських, актриса Олеся Жураковська, співак Віктор Павлик.

Нагадаємо, переможниця минулого сезону телешоу "Танцюю для тебе" мати вісьмох дітей Ірина Бочай одержала чотирикімнатну квартиру в Києві.


Переглядів: 4613
Поширень: 0