Президент ознайомився із роботою новоствореного Центру адміністративних послуг «Прозорий офіс» Вінницької міськради

Віктор Ющенко вважає вагомим досягненням створення «єдиних офісів», де підприємець за короткий час може пройти усі необхідні реєстраційні та дозвільні процедури.

Глава держави неодноразово наголошував, що в Україні мають бути створені усі умови для зменшення адміністративних бар\'єрів та перешкод при започаткуванні та веденні підприємницької діяльності.

Питанням ефективної підприємницької діяльності Віктор Ющенко завжди надавав особливого значення, тому вимагає від керівників місцевих адміністрацій забезпечувати їх належну роботу.

Віктор Ющенко висловився за доцільність використання досвіду створення «єдиного офісу» по всій Україні.

Довідково.
Центр адміністративних послуг «Прозорий офіс» Вінницької міської ради – це організаційний принцип і філософія управління, максимально сприятливий для швидкого вирішення проблем громадян клімат, створений шляхом спрощення процедур отримання ними усіх необхідних документів, унеможливлення будь-яких корупційних дій з боку посадових осіб. Завдяки «Прозорому офісу» реалізовано принцип організаційної єдності, який полягає в тому, що спеціалісти апарату міської ради та її виконкому, державні реєстратори, адміністратори дозвільної системи міської ради і представники місцевих дозвільних органів працюють тепер зі зверненнями громадян у єдиному офісі.

«Прозорий офіс» складається з Інформаційного холу, Центру адміністративних послуг, де здійснюється оформлення та видача дозвільних документів, державна реєстрація суб\'єктів господарювання; Відділу звернень, та Міського бюро технічної інвентаризації. У рамках «Прозорого офісу» розташовано Центр соціального партнерства, де представники громадських організацій надають безкоштовно консультації щодо ведення підприємницької діяльності і допомагають підприємцям сформувати повний пакет документів для здійснення державної реєстрації.


Переглядів: 4263
Поширень: 0