Візит президента України до Вінниці 19 травня  тривав з 10-ї до 16 години. У аеропорту «Вінниця» першу особу держави за традицією, хлібом-сіллю  зустрічали дівчата в національних костюмах, а також і очільники міста та області.

Побував Віктор Ющенко у міськвиконкомі, оглянув і перевірив роботу  єдиного дозвільного«прозорого  офісу» - був від цього у захопленні, сказав, що такий досвід потрібно поширювати по всій Україні. Адже дозволи на відкриття бізнесу тут можна зробити за один день, а у інших містах на це підприємці витрачають по кілька місяців.

Президент ознайомився із роботою Центру соціально-психологічної реабілітації для дітей з функціональними обмеженнями «Обрій», подарував дітям мультимедійну установку. Діти йому теж зробили подарунок – виготовлене власними руками декоративне панно «Родинне дерево». А на нараді з керівниками областей, районів, сільськими та селищними головами Віктор Ющенко зробив комплімент міському голові Володимиру Гройсману, голові ОДА Олександру Домбровському та голові облради Григорію Заболотному за злагоджену роботу. Вручив і сертифікат якості роботи облдержадміністрації. Пообіцяв через 30 днів у Вінниці провести ще одну нараду, привезти керівників з інших областей, щоб повчилися у вінничан, як керувати.

Фоторепортаж


Переглядів: 3267
Поширень: 0