Віктор Ющенко ознайомився з роботою спільного українсько-польського деревообробного підприємства «Барлінек Інвест»Глава держави, зокрема, оглянув сушильне відділення, цех аккліматизації, а також ознайомився з технологією склеювання шарів паркетної дошки та відвідав склад продукції підприємства та логістичний центр.

Також Президентові було продемонстровано технологію виготовлення гранульованого біопалива – пелету.

Для довідки:
ТОВ «Барлінек Інвест» – найбільший в Україні деревообробний завод з виробництва тришарової паркетної дошки на базі безвідходної технології у відповідності до світових стандартів. На підприємстві використовують сучасні виробничі лінії фірм Hessemann, Burkle, Weinig Group тощо.
Основна продукція заводу – тришарова паркетна дошка, виготовлена з європейських і екзотичних порід деревини. На кожному етапі продукції проводиться контроль якості допоміжних матеріалів, а також напівфабрикатів. Це дозволяє виготовити продукцію високої якості. Процес виробництва автоматизований і комп\'ютеризований.
Деревинні відходи виробництва паркетної дошки використовуються для продукції екологічного палива – пелету (річний обсяг виробництва становить близько 20 тис. т на рік). Таким чином, виробництво є практично безвідходним, а продукція виготовляється згідно з європейськими стандартами.


Переглядів: 6845
Поширень: 0