Про це повідомив Заступник Глави Секретаріату Президента – Уповноважений Президента з питань контролю за діяльністю Служби безпеки України Петро Шатковський.

«Глава держави дав оперативне завдання Генеральному прокурору України, Міністру внутрішніх справ України та начальнику ДАІ України найприскіпливішим способом розібратись у цій дорожньо-транспортній пригоді, встановити причини та умови, що спричинили тяжкі наслідки», - сказав він.

Окрім того, Президент вкотре наголосив керівнику МВС та начальнику Департаменту ДАІ України на необхідності вжити дієвих заходів у масштабах держави по запобіганню таких трагедій.

Також, за словами заступника Глави Секретаріату, Президент звернувся до голів Вінницької та Чернівецької обласних державних адміністрацій з дорученням надати всебічну матеріальну, моральну і фізичну допомогу постраждалим та їх сім\'ям.

«Надзвичайна подія, про яку йдеться, взята Президентом України на особливий контроль та від названих осіб очікується повна доповідь в найкоротші терміни», - наголосив Петро Шатковський.


Переглядів: 3224
Поширень: 0