Житомирське обласне відділення Антимонопольного комітету порушило справу щодо ВАТ «ЕК «Житомиробленерго» за ознаками зловживання монопольним становищем. Про це повідомляє прес-служба АМКУ. Як з\'ясувало відділення, підприємство неправомірно внесло до кошторису вартості приєднання електроустановки споживача вартість реконструкції електричної мережі.

Крім того, вінницьке обласне відділення комітету порушило справу щодо ВАТ «АК Вінницяобленерго» за ознаками зловживання монопольним становищем. Як встановило відділення, обленерго припинило енергопостачання споживачеві без дотримання відповідної процедури.

Також житомирське обласне відділення АМКУ порушило справу щодо ВАТ «Житомиргаз» за ознаками зловживання монопольним становищем. Як з\'ясувало відділення, підприємство безпідставно стягувало плату з населення за проведення технагляду за будівництвом газопроводів для газопостачання житлових будинків.

Крім того, київське обласне відділення комітету рекомендувало ЗАТ «А.Е.С. Київобленерго» припинити дії за ознаками зловживання монопольним становищем. Як встановило відділення, підприємство постачало споживачу електроенергію, параметри якої не відповідали встановленим державними стандартами вимогам. На виконання рекомендацій відділення, підприємство здійснює певний комплекс технічних робіт задля покращення якості електроенергії.
 


Переглядів: 3691
Поширень: 0