За півдня голосування чотири вінничанина намагались винести бюлетені з виборчих дільниць.

Як повідомляє власний кореспондент Gazeta.ua, на дільниці N29 12 округа Вінниці 44-річний Андрій Стебелєв зупинився після того, як йому видали бюлетень. Секретар дільничної комісії Ольга Кукушкіна тричі запрошувала його пройти у кабінку для голосування. Чоловік відповідав відмовою. Потім склав бюлетень, поклав у кишеню і пішов до виходу.

Вінничани виносили бюлетені з виборчих дільниць

Член дільничної комісії Людмила Повєдіч зупинила порушника, голова дільничної комісії Олександр Кочетов попросив повернути бюлетень. Було вилучено бюлетень і складено протокол. Черговий міліціонер викликав наряд міліції. Стебелєв в свою чергу написав скаргу на неправомірні дії членів комісії.

"Покажіть мені статтю закону, де сказано, що я не можу винести свій власний бюлетень за межі дільниці", - сперечався Стебелєв.

Правоохоронці склали акт, взяли свідчення у членів комісії та забрали Стебелєва у відділок. Кажуть, що порушнику загрожує адміністративне покарання.

Відзначилась також дільниця N29 11 округу Вінниці. Там теж вінничанин намагався винести бюлетень, замість бюлетеня він кинув в урну звичайний папірець. Його затримали на виході спостерігачі. Той розказав, що хотів продати бюлетень за 300 грн. Проте не сказав кому. Чоловік почув, що викликали міліцію, вирвався та втік.


Переглядів: 3032
Поширень: 0