— Підійшла бабулька, я тоді якраз невеличких карасиків продавав. Зітхнула і каже: якби хто перечистив, то купила б два кіла, — згадує чоловік. — Я почистив.
Тоді 4 кг дрібної риби Швець почистив за півгодини. За кожен кілограм додатково взяв 2 грн.
— У мене стільки клієнтів одразу появилось, — сміється. — У чергу ставали.
Для чищення чоловік придбав за 50 грн ножа з двостороннім лезом. Щоранку підточує його в своїй майстерні.
— За день доводиться перечистити 50 кілограмів риби, — додає В’ячеслав Сергійович. — А в піст доходило і до 70. У місяць маю з цього до тисячі гривень.
Тоді 4 кг дрібної риби Швець почистив за півгодини. За кожен кілограм додатково взяв 2 грн.
— У мене стільки клієнтів одразу появилось, — сміється. — У чергу ставали.
Для чищення чоловік придбав за 50 грн ножа з двостороннім лезом. Щоранку підточує його в своїй майстерні.
— За день доводиться перечистити 50 кілограмів риби, — додає В’ячеслав Сергійович. — А в піст доходило і до 70. У місяць маю з цього до тисячі гривень.