— Олег потягнув зв’язки на лівій нозі, — каже організатор концерту Костянтин Станіславський, 24 роки. — Стояти він не міг, тому доробляв виступ, сидячи на стільці.

Олег Скрипка у Вінниці

Олег не міг ходити, тому зі сцени до гримерки його переносили.

— Він усім автографи спочатку роздав. Тільки потім ми поїхали в обласну дитячу лікарню. Вона найближче біля клубу, — продовжує Станіславський. — Там Олегові зробили обезболюючий укол та наклали гіпс.

Того вечора після концерту Скрипка виступав у нічному клубі ”Шоколад” — був діджеєм на етнодиско. Через травму працював, сидячи на барному стільці.

— Класна вийшла вечірниця: польки, старі пісні ”ВВ”, східні мотиви, — усміхається соліст вінницької групи ”Очеретяний кіт” 31-річний Володимир Войчишин. — Олег мене приємно здивував, бо крутив ще й пісні нашої групи. Я і не знав, що вони є в нього. Ми з ним познайомилися торік, коли виступали на етнофесті ”Країна мрій” у Києві.

На вечірку в клубі пускали в національних українських костюмах. Більшість відвідувачів прийшли у вишиванках. Кілька чоловіків одягнули шаровари.

— Олег трохи засмучений цією травмою. Та сказав, що жодного концерту відміняти не буде, — говорить організатор етнодиско в ”Шоколаді” 25-річна Ната Біла.

Після Вінниці ”ВВ” їде до Львова.

— По Україні є такі ”білі плями”, куди нас історично не запрошують — це Суми, Полтава і чомусь була Вінниця, — каже Олег Скрипка. — Організатори добре підготувалися до мого приїзду, замовили суші ”Каліфорнія”. Знали, що я їх люблю. Я з дороги приїхав голодний. А суші розкішні були. У Києві такі не готують.


Переглядів: 3485
Поширень: 0