Ужгородські міліціонери затримали 40-річного жителя Ужгорода, який разом зі своїм другом пограбував 25-річного жителя столиці Сирії - міста Дамаск. Чоловіки шляхом шахрайства виманили у сірійця 15 тисяч доларів США, після чого зникли в невідомому напрямку ...

А діло було так.
Сирієць, тимчасово мешкаючи в місті Вінниця, знайшов оголошення про продаж автомобіля. З цією метою він і приїхав до Ужгорода.

Тут іноземець познайомився з 40-річним чоловіком. Той показав потенційному покупцеві свій «Мерседес».

Автомобіль сирійцю сподобався і той вирішив, не відкладаючи на завтра, оформити всі належні документи. Для достовірності ужгородець показав сирійцю всі папери на транспортний засіб і запропонував піти до відповідних органів, щоб переоформити авто.

Нічого не підозрюючи, іноземець натомість віддав ужгородцю 15 тисяч доларів. Після чого наш земляк повідомив, що має намір перевірити справжність валюти в одному з банків. У свою чергу іноземець залишився чекати біля машини, в якій знаходився приятель продавця.

Але вже через кілька хвилин товариш продавця повідомив, що «йому щойно подзвонили і назвали вартість автомобіля в 15 тисяч доларів дуже низькою». Тому, нібито вони з приятелем відмовляються проводити продаж авто. Після цього він грюкнув дверима і поїхав.

Обдурений сирієць поспішив до міськвідділу міліції. Через кілька годин міліціонери розшукали власника «Мерседеса», який, мабуть, навіть і не думав, що ошуканий сирієць здогадається звернутися до правоохоронних органів.

Проти нього порушено кримінальну справу. Його подільника зараз розшукують, - повідомили кореспонденту UA-Reporter.com в Ужгородському ГУ МВСУ в Закарпатській області.


Переглядів: 3298
Поширень: 0