Його обраницею стала франківчанка Тетяна, з якою Вітя познайомився на одному із концертів. Якраз тоді «ТіК» мав виступати в Івано-Франківську, а продюсер гурту був у від’їзді, тому організатору дійства, Тетяні, доводилось усі питання узгоджувати із солістом гурту. Саме тоді по телефону і зародилось їхнє кохання. Щоправда, Таня так переймалась концертом, що зрозуміла, який Вітя приємний співробітник дещо пізніше. А він одразу, коли побачив її, зрозумів, що вона стане його дружиною.

Весілля Бронюка

Взимку Вітя зробив коханій пропозицію руки і серця, вона відповіла: «Так». Свято вирішили влаштувати у рідному Вітіному селі Соколова (Вінницька область).

- Ми вирішили, що наше весілля буде в українському стилі, - кажуть молодята.

- На Гуцульщині, звідки Таня родом, більше притримуються українських традицій, - каже Вітя Бронюк. – У нас же в Центральній Україні їх соромляться.

Дрес-код, який молодята запровадили на цьому святі, теж був український – вишиванки. Весілля відбувалося у спортзалі сільської школи, який прикрасили рушниками та хустками. На подвір’ї змонтували спеціальну сцену, поставили віз, з якого наливали самогон, поставили бочку з квасом. А у ведучі запросили резидента українського «Камеді клабу» Сергія Притулу Тернопільського-Сірого.

Сама розписка відбувалася на подвір’ї перед залом, де на червоному килимі Вітя та Таня обмінялись обручками. Після чого гості дегустували самогон, якого батько Віті нагнав аж 170 літрів.

Приїхали привітати молодят і їхні друзі, ведучі київських радіостанцій. На свою машину вони причепили іграшкового оленя. Що дивувало не лише людей, а й міліціонерів.

- Ми їхали з Києва у Соколову і на трасі побачили м’які іграшки, - каже Кирило Капустін, ведучий радіо «Шансон». – Спочатку вирішили просто подарувати молодим оленя, але по дорозі вирішили ще й поприколюватись. Щодо подарунків, то у «ТіКа» є пісня «Загребельний». Ми подарували три томи збірника Павла Загребельного. Але, більше того, ми зв’язались із письменним кооперативом, і сам автор підписав ці книги.

А от продюсер гурту Олег Збаращук, який допомагав молодим організувати весілля, зізнався, що подарунок йому допомагала вибирати сестра Оля.

- Таня і Вітя називають одне одного «котиками», - каже Олег. – Тому ми вибрали картину з двома милими котами.

Ще один зірковий гість Тернопільський-Сірий, окрім того, що по-дружньому провів весілля, ще й подарунок привіз.

- Я не працюю на цьому весіллі, а відпочиваю, - зізнається Сергій. – Хоча я вже кілька років тому зарікся не бути ведучим на весіллях, але коли Вітя змалював мені концепцію весілля, то погодився. У подарунок привіз їм двох папуасів. Бо як Вітя, так і Таня – творчі особистості, і, частенько захоплюючись роботою, забувають про відпочинок. А папуаси будуть їм нагадувати про те, що інколи треба вириватись у дрімучі ліси.

- На весіллі не обійшлось і без курйозів. Наречену викрали, а як викуп злодії попросили Бронюка заспівати. Вітя виконав пісню «Апрєль», але Тетяну так і не повернули. Виявилось, родичі кудись її повезли. Вітя так рознервувався, що готовий був виявити свої емоції кулаками. Але ситуацію вирішили мирним шляхом. А ще на весіллі у молодих було аж три пари свідків.

Після весілля Вітя поїде на гастролі, а трохи пізніше сім’я Бронюків таки вирветься в «дрімучі ліси» у медовий місяць.


Переглядів: 12077
Поширень: 0